Nije ih briga!

Reality zvijezda i suprug prepustili se strastima na plaži punoj ljudi, a teško je povjerovati da je njoj 50 godina!

Teresa Giudice Teresa Giudice Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Teresa Giudice Teresa Giudice Teresa Giudice Teresa Giudice Teresa Giudice Teresa Giudice Teresa Giudice Teresa Giudice Teresa Giudice Teresa Giudice +0 Teresa Giudice Galerija

Iako su bili okruženi desecima turista, Teresa Giudice i njezin suprug Luis Ruelas prepustili su se strastima bez imalo srama.

Američka TV zvijezda Teresa Giudice (50) otputovala je na medeni mjesec sa suprugom Luisom Ruelsom u Italiju, a tamo su ih paparazzi uhvatili u vrlo romantičnim scenama. 

Par kojem javno iskazivanje ljubavi nije strano, jedva je mogao držati ruke podalje jedno od drugoga, unatoč tome što su bili samo nekoliko centimetara udaljeni od ležaljki drugih turista.

50-godišnja zvijezda "Pravih kućanica" iz New Jerseyja nije mogla skloniti ruke s novopečenog supruga, a padali su i strastveni poljupci.

Ni Luis nije mogao ostati imun na provokacije pa su ga paparazzi ulovili u trenutku dok je držao glavu na njezinom bujnom dekolteu. 

Teresa je pokazala svoju fantastičnu figuru u malenom narančastom bikiniju, a najviše su do izražaja dolazile njezine raskošne grudi i zategnuta stražnjica. Kosu je držala u neurednoj punđi te je pokazala svoje lice bez šminke.

Luis je nosio narančaste kupaće hlačice u kojima je do izražaja došlo njegovo mišićavo tijelo, ali i preplanuli ten.

Doživljaje s medenog mjeseca podijelila je i na svom Instagram profilu.

Svojim pratiteljima pokazala je što jedu te kako provode dan od jutra do navečer.

Također, na slici s broda gdje pozira u uskoj crnoj haljini pokazala je svoj mladenački izgled, a zbog toga joj nitko nebi dao 50 godina. 

Luis i Teresa vjenčali su se prije dva tjedna u New Jerseyju. Teresi je ovo drugi brak, naime prije Luisa bila je 21 godinu u braku s Joetom Giudiceom sa kojim ima četvero djece Giu, Gabriellu, Milania i Audrianu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 5 +21 Žanamari Perčić - 6 Celebrity Žanamari u pripijenoj koktel haljini s tijesnim dekolteom pokazala tijelo koje je s mukom istesala!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Matija Cvek Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga +25 Jelena Rozga Zanimljivosti Rozga objavila fotografiju s našim trenutačno najtraženijim pjevačem, neki su odmah bili izravni pa pitali jednu stvar!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene