Video obišao svijet!

Snimka djevojke poznatog milijardera kako gleda Lea DiCaprija postala je pravi hit, no pozadina svega navodno ima drugu priču!

Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) +9 Jeff Bezos, Lauren Sanchez, Barry Diller, Diane Von Furstenberg (Foto: Profimedia) Galerija

Snimka Lauren Sanchez kako gleda u Leonarda DiCaprija postala je viralna, no izvor blizak Jeffu Bezosu objasnio je kako stvari stoje po pitanju milijarderove djevojke.

Nakon što je snimka djevojke milijardera Jeffa Bezosa, Lauren Sanchez, kako upoznaje Leonarda DiCaprija obišla svijet, objavljeno je kako je slavni glumac već duže vrijeme blizak prijatelj osnivaču Amazona.

Pogledaj i ovo Lauren Sanchez i prijateljice - 1 Evo tko su one! Supruga milijardera proslavila je rođendan s najboljim prijateljicama, s jednom od njih ima neuobičajenu poveznicu!

Lauren na snimci koja je postala viralna zadivljeno gleda u DiCaprija dok on razgovara s njezinim partnerom, koji je u tom trenutku za čitavu situaciju bio potpuno nezainteresiran, ako je za vjerovati izrazu njegova lica.

"DiCaprio i Bezos su vrlo bliski prijatelji već neko vrijeme", rekao je izvor za PageSix. Izvor dodaje kako Laurenina reakcija nije onakva kakvom se čini po snimkama. Upravo glumac je bio taj koji je pozvao Sanchez i Bezosa na gala večeru na kojoj su se i sreli.

Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu se 2019. godine razveo od supruge McKenzie Bezos nakon 25 godina braka. Razlog rastave je upravo Lauren Sanchez.

Podsjetimo, Jeff i Lauren prvi put su snimljeni kao par na Wimbledonu 2019. godine, gdje su u svečanoj loži neprestano razmjenjivali nježnosti te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije vjerovala i Lauren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Član benda Prljavo kazalište Jasenko Houra (Foto: IN Magazin) Prljavo kazalište (Foto: Dnevnik.hr) Prljavo kazalište (Foto: Dnevnik.hr) Valentina Baus uživo sa zagrebačkog stadiona u Kranjčevićevoj (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Valentina Baus uživo sa zagrebačkog stadiona u Kranjčevićevoj (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Houra progovorio o surovoj realnosti s kojom se mnogi danas suočavaju: "Skrivali smo doma račune od njega, a cijeli je život radio kao liječnik"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene