Zatvor zamijenio jahtama

Prozvali su ga najseksi kriminalcem na svijetu, a njegovim prodornim očima nije odoljela ni bogata nasljednica

Jeremy Meeks Jeremy Meeks Jeremy Meeks/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Meeks - 1 Jeremy Meeks - 3 Jeremy Meeks - 2 Jeremy Meeks - 4 Jeremy Meeks Jeremy Meeks i nepoznata žena (Foto: Profimedia) Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Instagram) Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Instagram) Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Instagram) Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Instagram) +14 Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: Profimedia) Galerija

Jeremy Meeks plijeni pažnju svojim izgledom gdje god da se pojavi, a ništa drugačije nije bilo ni na jednom humanitarnom događanju u Los Angelesu.

Maneken, koji nosi nadimak i najseksi zatvorenika Jeremy Meeks i pjevačica Cyrilia prisustvovali su Breathe Brunchu Zaklade Georgea Floyda u Los Angelesu, a svojom su pojavom izazvali veliko zanimanje okupljenih.

Pogledaj i ovo showbuzz I oni su na ulicama Uznemirujuće tvrdnje zvijezda koje su se pridružile prosvjedima u SAD-u: "Pucali su na nas bez ikakvog razloga"

38-godišnja maneken i pjevačica nisu skidali široke osmijehe s lijepih lica dok su pozirali na crvenom tepihu tijekom humanitarnog događanja, on u tamnom elegantnom odijelu, a ona u svečanoj haljini.

Jeremy iza sebe imali propali brak s Melissom Meeks koji je potrajao od 2008. do 2018. godine, a s kojom ima i sina Jeremyja Mlađeg. Par se razdvojio negdje prije 2017. godine, kada je on započeo vezu s Chloe Green s kojom je također dobio sina po imenu Jayden, međutim, prekinuli su vezu 2019. i ostali u prijateljskim odnosima.

Svijet je za Jeremyja čuo 2014. godine, kada je uhićen zbog posjedovanja oružja, a njegova je zatvorska fotografija u trenu obišla svijet te zaludjela žene diljem svijeta. Tada je osuđen na 27 mjeseci zatvora, no ni nakon tolikih mjeseci provedenih iza rešetaka, nitko ga nije zaboravio. U jednom od intervjua progovorio je o svom zatvoreničkom iskustvu i što je proživljavao u tom periodu života.

"U dobi od 15 godina završio sam na ulici", otkrio je ljepotan prodornih plavih očiju, zahvaljujući kojima je dobio prve angažmane u modnom svijetu 2015. godine, i to dok je još služio zatvorsku kaznu zbog posjedovanja oružja, nakon što su njegove fotografije postale viralne u vrlo kratkom roku.

Kombinacija plavih očiju, isklesanog tijela i lijepog lica dovela ga je i do najvećih svjetskih modnih pisti, a snimio je i nekoliko filmova.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin - 2 Ricky Martin - 1 Ricky Martin - 3 Ricky Martin - 4 +21 Ricky Martin (Foto: Instagram) Celebrity Još je teško povjerovati da je gej! Pomalo zaboravljeni pjevač koji je slamao ženska srca i danas izgleda top!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Arijana Podgajski - 11 Arijana Podgajski - 12 Arijana Podgajski - 10 Arijana Podgajski - 9 +12 Arijana Podgajski - 8 Zanimljivosti Ne stišavaju se reakcije stranaca na novu Miss Universe Hrvatske, posebno ih je začudila jedna stvar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene