Tužan kraj

Posljednja objava sina Marine Tucaković prije iznenadne smrti sada zvuči pomalo jezivo, evo što je napisao

Milan Laće Radulović Milan Laće Radulović Pixsell 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Radulović Laća - 1 Milan Radulović Laća - 2 Milan Radulović Laća - 3 Milan Radulović Laća - 4 +0 Milan Laće Radulović Galerija

Posljednji status koji je Milan Radulović Laća napisao prije nestanka kod mnogih je izazvao nelagodu nakon što su ga pročitali.

Milan Radulović Laća pronađen je mrtav na ulici u Izraelu, a okolnosti njegove smrti još nisu poznate.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Teško razdoblje Sin autorice nekih najvećih domaćih hitova u očaju objavio zabrinjavajuću poruku: "Pomoć! Može biti kasno"

Imao je samo 36 godina, a upravo je na dan nestanka podijelio svoju posljednju objavu na Twitteru.

"Bez imena, samo uspomena", napisao je tekstopisac.

 Podijelio je nekoliko objava iz Izraela i naglasio da je baš tamo.

Inače, Laća je krenuo stopama svoje majke Marine Tucaković i također je pisao tekstove za mnoge pjevače u regiji. Njegov život obilježile su obiteljske i privatne tragedije. Osim majke, Milan je 2008. godine izgubio i brata Miloša, a otvoreno je pričao i o svojoj borbi s ovisnostima.

U svojim posljednjim izjavama za medije govorio je o boli koju osjeća zbog smrti majke. 

"Meni je umrla majka, a drugima je umrla Marina Tucaković. Ne znam kakvu prazninu poslije godinu dana osjeća srpska estrada, ali znam kako se ja osjećam kada gledam što se događa. Što se tiče glazbe, nema inventivnosti, ništa nije drugačije posljednje dvije godine. Osjećam prazninu. Pomirio sam se s tim da je nemam, ali pitam se kako bez nje. Kada izgubiš majku, kao da si izgubio obje ruke, možda i noge, premda mislim da njih još uvijek imam. Bio sam jako vezan za majku. Godinu dana kasnije osjećam se lakše, svjesnije i udarci su tuplji, ali zapravo sam bolje jedino kada nestanem i nekamo otputujem", kazao je nedavno.

Marina Tucaković bila je jedna od najpoznatijih glazbenih tekstopisaca u regiji, a preminula je u rujnu prošle godine nakon duge i teške bolesti.

  1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 +26 Ivana Knoll - 5 Celebrity Ivana Knoll vratila se iz Katra, zbog svojih atraktivnih pojavljivanja tamo skupila je nevjerojatnu brojku pratitelja na Instagramu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić Lidija Bačić +26 Lidija Bačić - 4 Celebrity Mnogi se pitaju je li ovo najkraća haljina u kojoj je Lidija Bačić nastupila, evo i što joj pišu: "Kao da te je sami Gospod Bog za sebe stvarao"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene