sve njegove ljubavi

Dražen Petrović ljubio je naše dvije pjevačice, a djevojka s kojom je bio u trenutku smrti udala se za nogometaša

Dražen Petrović Dražen Petrović Marko Colic/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dražen Petrović Klara Szalanty i Oliver Bierhoff Klara Szalanty i Oliver Bierhoff Dražen Petrović Dražen Petrović Dražen Petrović Dražen Petrović Dražen Petrović Dražen Petrović Sanja Doležal - 2 +7 Doris Dragović Galerija

Dražen Petrović poginuo je u automobilu koju je vozila njegova tadašnja djevojka Klara Szalanty, a prije nje ljubio je i dvije poznate domaće pjevačice.

Prije 31 godinu napustio nas je Dražen Petrović.

Jadan od najboljih hrvatskih sportaša poginuo je sa samo 28 godina, u prometnoj nesreći na autocesti kod Ingolstadta. Crvenim Golfom tada je upravljala Draženova djevojka Klara Szalanty, a s njima je u automobilu bila i košarkašica Hilal Edebal. Dražen je jedini smrtno stradao.

Szalanty je danas supruga bivšeg njemačkog nogometaša Olivera Bierhoffa, za kojeg se udala 2001. godine, a 2007. su dobili dijete. Klara je 2010. godine doživjela još jednu veliku tragediju kad je izgubila je dijete u osmom mjesecu trudnoće

Prije nje, Dražen je ljubio i dvije hrvatske pjevačice. Kako je jednom prilikom otkrila Draženova majka Biserka, košarkaš je imao ljetnu avanturu s Doris Dragović.

"Javnost to ne zna, ali Dražen i Doris su jedno kratko vrijeme bili u ljubavnoj vezi...", ispričala je Biserka za Jutarnji.

U nešto dužoj vezi bio je sa Sanjom Doležal, a zanimljivo je da je sve započelo kao marketinški trik menadžera Zorana Škugora, koji ih je spojio kako bi povećao popularnost grupe Novi Fosili, u kojoj je Sanja pjevala. No, rodila se prava ljubav koja je potrajala oko godinu dana, a prekinuli su jer su oboje imali previše obaveza.

''Imala sam tad 22 godine, a u tim godinama kad voliš, stvarno voliš'', rekla je Sanja jednom prilikom za 24sata o ljubavi s Draženom.

Još jedna Draženova velika ljubav bila je Renata Čajić, s kojom je bio u vezi četiri godine.

Pogledaji ovo Biserka Petrović inMagazin Emotivna ispovijest Biserke Petrović: Prisjetila se dramatičnih trenutaka kobne noći kad su joj javili da nas je napustio košarkaški Mozart

Pogledaji ovo Biserka Petrović Celebrity Shrvana Biserka Petrović prisjetila se zadnjih riječi svojeg supruga, s kojim je u braku provela 62 godine: "Tako me od milja zvao"

Pogledaji ovo showbuzz inMagazin Biserka Petrović otkriva kako svijet obilježava četvrt stoljeća otkako nas je napustio Dražen!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Bugarska kraljevska obitelj - 2 Bugarska kraljevska obitelj - 1 Bugarska princeza Kalina - 9 Bugarska princeza Kalina - 7 +10 Bugarska princeza Kalina - 6 Celebrity Nove fotografije bugarske princeze šokirale svijet, očito je u što je bilo teško ne gledati

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 1 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 2 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 3 +25 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 4 Celebrity Obrat u razvodu Elle Dvornik i Charlesa Pearcea: Britanac dobio što je tražio, no ima i jedna zamka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene