Prva i jedina ljubav

U svoju suprugu zaljubio se još kao dječak, ponovo ih je spojila tragedija, a iako je on puno veća zvijezda, pored nje nitko ne gleda u njega!

Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Antonella Roccuzzo i Lionel Messi - 1 Antonella Roccuzzo i Lionel Messi - 2 +22 Antonella Roccuzzo i Lionel Messi - 3 Galerija

Lionel Messi svoju suprugu Antonelu Roccuzzo poznaje odmalena, a kao dječak joj je slao ljubavna pisama i priznao joj je da je zaljubljen u nju.

Nogometna zvijezda Lionel Messi odlučio je nastaviti svoju karijeru u američkom klubu Inter Miami.

Iz kluba su ga službeno predstavili kao svojeg novog igrača proteklog vikenda, na svečanosti koja je okupila oko 20 tisuća navijača, a Messi je došao u pratnji svoje obitelji - trojice sinova i lijepe supruge Antonele Roccuzzo, koja je ukrala sve poglede.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Lionel i Antonela u braku su već šest godina, no njihova ljubavna priča započela je puno prije toga.

Naime, Messi je svoju današnju suprugu upoznao kada je imao samo pet godina, preko Antonelina rođaka Lucasa, koji je bio Messijev najbolji prijatelj u djetinjstvu.

Ponekad bi im se i ona pridružila u igri, a nogometaš je godinama kasnije u jednom intervjuu priznao kako se u Antonelu zaljubio na prvi pogled i kako je odmah znao da će mu, kad odrastu, ona biti djevojka.

Unatoč činjenici što je odmalena bio sramežljiv, tada joj je slao i ljubavna pisma u kojima joj je otvoreno priznao svoje osjećaje.

Ostali su u kontaktu i kada se Messi kao 13-godišnjak preselio u Bercelonu, a pet godina kasnije spojila ih je tragedija. Antonela je 2005. godine izgubila svoju najbolju prijateljicu Usulu Notz, koja je poginula u automobilskoj nesreći, a zabrinuti Messi odmah je doletio u Argentinu kako bi utješio svoju prvu ljubav.

Nedugo nakon toga postali su par, no ispočetka su živjeli odvojeno, jer je ona u Argentini studirala stomatologiju. Na kraju je ipak odustala od studija i preselila je k Messiju u Španjolsku, gdje je započela i manekensku karijeru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Iako je par zajedno dugi niz godina, javnost je za njihovu vezu saznala tek 2009., a vjenčali su se u lipnju 2017. godine u Argentini. Zajedno su dobili trojicu sinova, Thiaga, Mattea i Cira, čijem se odgoju Antonela zadnjih godina potpuno posvetila.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmina Modrić Jasmina Modrić Luka i Jasmina Modrić Luka Modrić s ocem Stipom i sestrama +26 sestra Luke Modrića - 3 Celebrity Samozatajna sestra Luke Modrića inače se skriva od javnosti, no napravila je iznimku zbog brata i događaja koji nema veze s nogometom!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Branislav Glumac Jadranka Sloković (Foto: PR) Danijela Martinović i Branislav Glumac Branislav Glumac +10 Branislav Glumac Celebrity Mnogi su zaboravili da je najpoznatija hrvatska odvjetnica bila u braku s našim književnikom, a evo tko je i kako izgleda njihov sin!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene