Lukavo!

Procurili kraljičini tajni trikovi kojima se služila u nezgodnim situacijama, stvarno je bila domišljata!

Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Steve Parsons/Press Association/Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 7 Princ Harry i kraljica Elizabeta II. - 6 Kraljica Elizabeta - 1 +0 Kraljica Elizabeta - 2 Galerija

Kraljica Elizabeta imala je tajne znakove koje je slala svojim zaposlenicima u situacijima koje je htjela izbjeći pod svaku cijenu.

Kraljica Elizabeta vodila je bogat život, između ostalog, ispunjen brojnim sastancima, druženjima, diplomatskim događanjima, putovanjima i kraljevskim turnejama na koje je morala ići, ali znala je i kako vješto izbjeći neke neugodne situacije s ljudima koje je pritom susretala.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta II. Njena kći otkrila je detalje Kraljicu Elizabetu brinula je jedna stvar prije njezine smrti, čini se kao da je cijelo vrijeme imala predosjećaj

Tijekom 70-godišnje vladavine kraljica je morala upoznati, pozdraviti, ugostiti i zabaviti tisuće ljudi, među kojima su bili i Marilyn Monroe, Lady Gaga, Frank Sinatra i Barack Obama, a bilo je tu i brojnih susreta sa živahnim obožavateljima ili pak uštogljenim političarima, koje je ipak, prema pisanju britanskih medija, nastojala izbjeći. Ispostavilo se da je kraljica imala strategije za upravo takve trenutke, a koje su uključivale nanošenje ruža za usne.

Njezin bivši osobni pomoćnik, Ian Scott Hunter, koji je s kraljicom radio osam godina, otkrio je njezinu tajnu šifru u posebnoj epizodi emisije "Antiques Roadshow" koja je bila posvećena slavljenju kraljičine vladavine i dugog života.

Tom je prigodom otkrio da se šminkala kako bi svojim damama u pratnji dala do znanja da želi otići s nekog mjesta.

"Vjerujem da postoji neko pravilo bontona da se dame ne šminkaju u javnosti, ali ona je imala svoju torbu sa strane, iz nje bi izvadila ruž i stavila ga bez ogledala ili bilo čega, i to je bio signal damama da je spremna otići", ispričao je.

Kraljica je inače kroz godine postala poznata po svojim jarkim i odvažnim kostimima te nošenju ruževa za usne, a čini se da je iza toga postojala prikrivena svrha.

To nije bio jedini tajni znak kojim se kraljica koristila. Kraljevska komentatorica, Kristen Meinzer, otkrila je da bi kraljica znala premještati torbicu iz ruke u ruku kako bi pristojno poručila da želi prekinuti razgovor.

"Ako je bila na nekom događanju i družila se s ljudima te u jednom trenutku počela prebacivati torbicu iz jedne ruke u drugu, slala je poruku svom osoblju da bi voljela da netko dođe i prekine razgovor koji je vodila u tom trenutku", rekla je Kristen za The Royal za Newsweek.

Sličnu je tehniku imala ​​i za bankete i svečane večere. Povjesničar Hugo Vickers rekao je za People da bi kraljica stavila torbu na pod kada je htjela otići, a dodao je i da bi vrtjela svoj vjenčani prsten oko prsta kako bi svojim suradnicima signalizirala da želi van.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene