Odgovorila je na glasine

S 54 godine i dalje je jedna od najljepših glumica, a sada se pohvalila i da je dobra u krevetu

Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Instagram) +0 Halle Berry (Foto: Instagram) Galerija

Glumica Halle Berry odgovorila je na glasine o tome kako je loša u krevetu.

Jedna od najljepših žena na svijetu, 54-godišnja glumica Halle Berry, suočila se s jednom poprilično neugodnom glasinom.

Pogledaj i ovo showbuzz tko bi njoj odolio? Ova ljepotica uskoro slavi 55. rođendan, ali ovakve fotke su joj najdraže: ''Netko je rekao bikini? Da, molim!''

Društvenim mrežama posljednjih se dana proširio trač o tome da je loša u krevetu koji su u podcastu Cocktails with Queens komentirale i glumice LisaRaye McCoy, Claudia Jordan, Vivica A. Fox te kantautorica Syleena Johnson.

"To kažu. To sam pročitala i čula", pravdala se u podcastu LisaRaye nakon što je implicirala da je glumica loša u krevetu.

Berry se o svemu oglasila na svojem Twitteru, a u objavi se izravno obratila upravo McCoy.

"Pitaj mog muškarca. Reći će ti sve što trebaš znati", napisala je glumica u tweetu u kojem je i označila i svojeg dečka, 50-godišnjeg glazbenika Van Hunta.

"Neću se truditi pitati tvog muškarca. Sigurna sam da si to sredila, ali i da ću vjerojatno u podcastu izvijestiti i o ovome, pa ti zahvaljujem na traču", odgovorila je McCoy i na tome je njihova prepiska stala.

Podsjetimo, Halle je vezu s Van Huntom potvrdila ovog ljeta kada je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju iz kreveta na kojoj su se vidjele samo noge i ispočetka nitko nije znao o kome je riječ.

Ubrzo zatim je na društvenoj mreži otkrila i tko je misteriozni muškarac koji joj je osvojio srce, a par je od tada objavio nekoliko zajedničkih fotografija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli van hunt (@vanhunt)

Prije Hunta, glumica je 2017. godine bila u kratkoj romansi s glazbenim producentom Alexom Da Kidom, no veza je potrajala samo šest mjeseci.

"Završila s ljubavi", napisala je nakon prekida u jednoj od priča koje je bila objavila na Instagramu, no izgleda da joj je Hunt poremetio planove.

Halle iza sebe ima i tri propala braka. S američkim igračem bejzbola Davidom Justiceom u braku je bila od 1993. do 1997. godine. Za američkog kantautora Erica Beneta udala se 2001. godine, a par se razveo 2005. Njezin posljednji suprug bio je francuski redatelj Olivier Martines s kojim je u braku bila od 2013. do 2016. godine i zajedno imaju sedmogodišnjeg sina Macea Roberta.

Osim sina, Halle ima i 12-godišnju kći Nahlu koju ju dobila u vezi s manekenom Gabrielom Aubryjem.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) +0 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Celebrity Zaručnik slavne ljepotice jednom fotkom pokazao koliko voli nju, ali i njezinu djecu iz prethodnog braka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene