Svi su uživali

Mladenci Gruica i Uglešić svojim su gostima pripremili pravi spektakl, jeli su se posebni specijaliteti, a zapjevala im je i Zorica Kondža!

Svadba Ane Gruice i Borana Uglešića Svadba Ane Gruice i Borana Uglešića Josko Supic / CROPIX 1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Svadba Ane Gruice i Borana Uglešića - 7 Svadba Ane Gruice i Borana Uglešića - 8 Svadba Ane Gruice i Borana Uglešića - 5 Svadba Ane Gruice i Borana Uglešića - 6 Svadba Ane Gruice i Borana Uglešića - 2 Svadba Ane Gruice i Borana Uglešića - 4 Svadba Ane Gruice i Borana Uglešića - 3 Svadba Ane Gruice i Borana Uglešića - 9 Svadba Ane Gruice i Borana Uglešića - 1 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 4 +32 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 3 Galerija

Evo kakva je atmosfera bila na svadbi splitske glumice Ane Gruice i Borana Uglešića, pjevala je Zorica Kondža, imali su plesače i pjevače.

Ana Gruica i Boran Uglešić svojim su uzvanicima na svadbi pripremili lijepu zabavu, a detalje sa svadbe na svojim je Instagram pričama podijelila njena 14 godina mlađa sestra Petra Gruica.

Petra je snimila što su jeli za večeru, kako su bili uređeni stolovi i kakva je bila atmosfera tijekom večeri, a otkrila je da je mladencima u jednom trenu čak zapjevala i Zorica Kondža.

Osim nje, zapjevao je i Ivo Perkušić, a tijekom večeri uzvanike je zabavio i jedan plesni par koji su otplesali svoju baletnu koreografiju.

Među uzvanicima je bila i Marijana Batinić koja je sjedila za stolom sa svojim suprugom Matejem Pašalićem, Lukom Nižetićem i Slavkom Sobinom.

Osim njih na svadbi su, podsjetimo, bili još i dizajneri Ivica Skoko i Matija Vuica, Lana Pavić sa suprugom, Jurica i Marija Pirić, Sonja Dvornik te Neda Makjanić Kunić.

Posebnu pozornost privukla je i Iris Livaja.

U ponoć, gosti su upalili i prskalice koje su ih sve čekale na njihovom mjestu za stolom s uputom ''Zapali me u ponoć''.

Gruica se danas po drugi put udala za uglednog psihijatra Borana Uglešića. Prvi put ''da'' su pred matičarom rekli 2018. godine, a sada su odradili i crkveno vjenčanje.

Glumica je sve očarala svojom bijelom čipkanom vjenčanicom te dugačkim velom, a i mladoženja se posebno sredio te odjenuo tamno odijelo i prsluk svijetle boje.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 +27 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives je odlučila reći zbogom badićima i na novoj fotografiji pokazala ono što su brojni dugo željeli vidjeti: ''Što starija, to bolja''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 5 +26 Žanamari Perčić - 1 Celebrity Žanamari se javila novim golišavim fotografijama, a do izražaja je osim mišića došao i detalj kojeg trajno nosi na leđima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene