Pogledajte fotografije!

Dinamovci pobjedu proslavili u društvu boljih polovica i ponosno pozirali s njima na Maksimiru!

Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Luka Stanzl 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji +4 Dinamovci naslov prvaka slavili s obitelji Galerija

Dinamovci slave pobjedu protiv Hajduka te ujedno i 23. naslov prvaka Hrvatske, a slavlju su im se na terenu pridružile i njihove obitelji.

U posljednjoj utakmici 36. kola Prve HNL, ujedno i posljednjoj utakmici cijelog prvenstva, Dinamo je na Maksimiru s 3:1 pobijedio Hajduk i u konačnici sa sedam bodova prednosti osvojio naslov prvaka.

Pogledaj i ovo Bruno Petković i Iva Šarić - 2 uživaju u svojoj sreći Iva Šarić ovako je obilježila uspjeh supruga Brune Petkovića, objava na Instagramu kao dokaz da je njegova najveća podrška!

Dinamovi nogometaši odlučili su proslaviti svoju pobjedu te su im se na terenu pridružile i njihove obitelji koje su ih tijekom tekme hrabro bodrile na tribinama.

Na zajedničkim fotografijama nasmiješeno su pozirali s peharom u ruci sa svojim ženama, djecom, roditeljima, a neki i samo s djevojkama. Čak je pao i pokoji trenutak nježnosti, poljubac.

Bruno Petković pozirao je s prekrasnom zaručnicom Ivom Šarić, Dominik Livaković sa zaručnicom Helenom Matić, a Marko Tolić pobjedu je proslavio strastvenim poljupcem sa zaručnicom Gabrijelom Tandarom.

Komnenu Andriću pridružila se cijela obitelj, a posebnu pažnju privukli su njegova preslatka kćer i sinčić. Stefan Ristovski je također pozirao uz suprugu i malenog sinčića.

Mislav Oršić pozirao je sa suprugom Suzanom i dvojicom malih sinova, a Ameru Gojaku u zagrljaj je potrčala supruga Irma s kojom se vjenčao prošli mjesec. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković, Iva Šarić Bruno Petković, Iva Šarić Iva Šarić Iva Šarić +0 Iva Šarić Celebrity Rijetke zajedničke fotografije Brune Petkovića i zaručnice Ive, ali za ovo poziranje razlog je ipak bio poseban!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Ana Gruica Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić - 3 +9 Ana Gruica Uglešić - 1 Celebrity Splitska glumica pokazala ubojite trbušnjake i preplanuli ten, poznate Hrvatice imale su joj što za reći!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene