Najveća podrška

Rijetke zajedničke fotografije Brune Petkovića i zaručnice Ive, ali za ovo poziranje razlog je ipak bio poseban!

Bruno Petković, Iva Šarić Bruno Petković, Iva Šarić Goran Stanzl/Pixsell 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković, Iva Šarić Bruno Petković, Iva Šarić Iva Šarić Iva Šarić +0 Iva Šarić Galerija

U subotu navečer Dinamo je na Maksimiru slavio 23. naslov prvaka Hrvatske, a nogometašima su najveća podrška s tribina bile obitelji s kojima su nakon utakmice na stadionu i pozirali. Bruno Petković i Iva Šarić odradili su tako jedno od rijetkih zajedničkih fotografiranja.

Zaručnica i majka djeteta nogometaša Brune Petkovića, Iva Šarić, u subotu mu je među ostalima na stadionu Maksimir bila najveća podrška tijekom utakmice protiv Hajduka.

Pogledaj i ovo Iva Šarić i Bruno Petković Sve se odvilo u tajnosti Naša manekenka podijelila je detalje vjenčanja s Brunom Petkovićem, otkrila je tko su bili kumovi, a već su otputovali i na medeni mjesec!

A nakon što je Dinamo osvojio 23. naslov prvaka Hrvatske, Iva je tako odradila i rijetko javno fotografiranje sa svojim zaručnikom.

Podsjetimo, manekenka i nogometaš prvi put su zajedno viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem 2020., a u travnju prošle godine dobili su sina Adriana.

Petković je u listopadu prošle godine navodno i kleknuo pred Ivu, a glasine o zarukama potaknula je manekenka kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi prsten.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović +17 Mladen Grdović Celebrity Grdovića odvukli zaštitari s pozornice u Sloveniji, posrtao je pa na kraju potpuno izgubio kontrolu nad sobom

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Boščić - 10 Martina Boščić - 14 Martina Boščić - 13 Martina Boščić - 12 +12 Martina Boščić - 11 Celebrity Naša najutjecajnija fitness influencerica objavila vruće fotke s odmora, fit figurom pohvalila se pred gotovo 200 tisuća pratitelja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene