Pa svaka čast!

Možete li vjerovati da ona ima 68 godina? Zbog ove fotke mnogi su u šoku, ali ona kaže da i dalje radi na figuri za ljeto!

Christie Brinkley Christie Brinkley Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley +0 Christie Brinkley Galerija

Christie Brinkley ove je godine proslavila 68. rođendan, no mnogima je to teško povjerovati pored golišavih fotografija koje objavljuje.

Američka manekenka, glumica i poduzetnica Christie Brinkley pokazala je da i u 69. godini izgleda i više nego besprijekorno i to najnovijom objavom na instagramu. 

Pogledaj i ovo Christie Brinkley i Padma Lakshmi ma je li moguće? Nikad ne bi pogodili koliko zapravo ove dvije prekrasne žene imaju godina, svojim mladolikim izgledom svaki put sve ostave u nevjerici!

U dvodijelnom plavom bikiniju istaknula je svoje ženstvene obline, ali i raskošne grudi

"Još uvijek radim na svom izgledu za ljeto" , napisala je ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley)

"Tvoje tijelo u badiću izgleda kao od 25-godišnje djevojčice", "Izgledaš savršeno", "Apsolutno prekrasna", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila od svojih pratitelja.

Christie je na zahtjev mnogih jednom prilikom otkrila i tajnu svoje mladolikosti.

Pokazala je kako izgledaju njezini svakodnevni obroci, koji se uglavnom baziraju na puno svježeg povrća i voća te super namirnicama poput chia sjemenki.

Ipak, jednom je prilikom za časopis People priznala i kako odlazi na tretmane Xeominom, koji je sličan botoksu, ali je naglasila da ne pretjeruje i ubrizgava ga samo na područje lica između obrva.

Podsjetimo, Christie je na vrhuncu slave bila u 70-im i 80-im godinama prošlog stoljeća, kada je krasila naslovnice poznatih modnih časopisa i nosila revije najvećih dizajnerskih kuća, a nazivali su jednom od najseksepilnijih i najljepših žena svijeta. Iako su neki tvrdili da će joj karijera završiti kada navrši 30 godina, ona i dalje radi.

"Premlada sam da ne bih radila i volim svoj posao", izjavila je prošle godine za The Times te je progovorila i o problemu nedovoljnog angažiranja starijih žena u modnoj industriji.

"Radim u ovoj industriji posljednjih 47 godina i ona se razvila tijekom vremena, ali starije žene i dalje nisu dovoljno uključene u posao. Žene mi govore da se vide u tom poslu, žele biti elegantne. Žele biti primijećene", zaključila je.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz Pedro Soltz Pedro Soltz - 8 Pedro Soltz - 7 +25 Pedro Soltz - 6 Celebrity Kakav torzo ima najseksi hrvatski zet: Pohvalio se golišavim fotkama pa iznenadio obožavateljice!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger Snježana Schillinger Snježana Schillinger Snježana Schillinger +12 Snježana Schillinger - 4 Celebrity Snježana Mehun pokazala sestru koju rijetko viđamo u njenom društvu, zabilježile su zajedničke trenutke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene