Uživaju skupa

Snježana Mehun pokazala sestru koju rijetko viđamo u njenom društvu, zabilježile su zajedničke trenutke

Snježana Schillinger Snježana Schillinger Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Schillinger Snježana Schillinger Snježana Schillinger Snježana Schillinger Snježana Schillinger - 4 Snježana Schillinger - 5 Snježana Schillinger - 3 Snježana Schillinger - 2 Snježana Schillinger - 1 Snježana Mehun i Franz Schillinger +5 Snježana Mehun i Franz Schillinger Galerija

Snježanu Schillinger u Beču je posjetila sestra Anamarija, a poduzetnica ju je upoznala s bečkim specijalitetima, ali i samim gradom.

Poduzetnica Snježana Schillinger trenutno živi u Beču sa svojim suprugom Franzom, a tamo ju je posjetila njezina sestra Anamarija.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger - 2 Kao prava diva Snježana Schillinger u elegantnoj toaleti istaknula ten koji je dobila na egzotičnom putovanju, tek se vratila i već je u izlasku!

Na Instagram profilu podijelila je njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju na ručku u jednom bečkom hotelu gdje su uživale u poznatim bečkim specijalitetima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

"Vodam sestru po Beču i glumatam domaćina! Koliko god puta mi muž ponovio da je Sacher za turiste meni će i dalje biti top mjesto! Vako “u nas” onako “ u nas “ i tako", napisala je Snježana.

Nakon finog ručka, druženje su nastavile obilaskom Beča, a poduzetnica je za tu priliku odjenula proljetnu haljinicu, Gucci sandale na punu petu te ljubičasti baloner i veliku bijelu torbu.

Snježana i Franz vjenčali su se u rujnu prošle godine na romantičnom otočiću Piškera u sklopu Nacionalnog parka Kornati. Mladenka je poput moderne princeze iz bajke s kumom i djeverušama doplovila na skupocjenom gliseru, a onda je po kamenjaru i starinskom kozjem putu do svojeg dragog došetala potpuno bosa.

Svoju su ljubavnu romansu započeli 2018., a početkom 2021. zaručili su se na Maldivima. Uz brojne kvalitete, ovaj je austrijski poduzetnik hrvatsku PR stručnjakinju i vlasnicu modnog brenda osvojio i hranom, što je Snježana otkrila u jednom od intervjua za In magazin.

Franz se u Snježanu zaljubio za vrijeme još jedne njihove omiljene aktivnosti - planinarenju.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga - 6 Jelena Rozga i Ante Burazin +15 Jelena Rozga - 2 Celebrity Rozga i naš poznati chef uhvaćeni na kavi u Zagrebu, još od ljeta prošle godine šuška se da su više od prijatelja!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 1 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 2 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick Kevin Bacon i Kyra Sedgwick (Foto: Getty Images) +1 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick Celebrity U braku su 34 godine i nisu imali pojma da ih veže nešto više, no njima to ne predstavlja nikakav problem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene