Filmska priča

U braku su 34 godine i nisu imali pojma da ih veže nešto više, no njima to ne predstavlja nikakav problem!

Kevin Bacon i Kyra Sedgwick Kevin Bacon i Kyra Sedgwick Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 1 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 2 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick Kevin Bacon i Kyra Sedgwick (Foto: Getty Images) Kevin Bacon i Kyra Sedgwick +0 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick - 3 Galerija

Kevin Bacon i Kyra Sedgwick pojavili su se zajedno na crvenom tepihu Tribeca Festivala 2022. na kojem promoviraju film "Space Oddity".

Holivudski supružnici Kevin Bacon i Kyra Sedgwick pojavili su se zajedno na Tribeca Festivalu u New Yorku na kojem je prikazan njihov novi film "Space Oddity", a za tu su se prigodu i lijepo dotjerali.

Pogledaj i ovo Kevin Bacon i Kyra Sedgwick Kakva priča! U sretnom su braku 34 godine, a nije ga poljuljalo ni otkriće da ih povezuje jedna dublja veza: "Ipak se dogodila ljubav"

63-godišnji Kevin bio je elegantan u tamnom odijelu, a 56-godišnja Kyra uskladila se s njim odabravši baršunaste hlače i sako ispod kojeg je nosila top s detaljima čipke.

Par je u sretnom braku od 1988. godine i slove kao jedan od najstabilnijih parova u Hollywoodu, koji nije poljuljala ni činjenica da su u krvnom srodstvu čega godinama nisu bili svjesni.

"Ona je ljubav mog života, odmah sam to znao. Kada je ušla u moj život, karijera mi je bila na dnu, ali ipak dogodila se ljubav i rodila su nam se djeca, a ponude za filmove počele su se samo nizati", izjavio je Kevin koji je Kyru upoznao na snimanju filma "Lemon Sky".

Uskoro je ju zaprosio na sam Božić i to tako što je sakrio prsten u čarapu za poklone i pripremio joj iznenađenje, a ona mu je rekla da bez imalo razmišljanja. Niti jedno od njih do tada nije imalo pojma da su zapravo rođaci, što su otkrili tek 23 godine nakon vjenčanja.

Naime, par je sudjelovao u jednoj emisiji koja se bavi DNK analizama, a njihova je pokazala da su zapravo rođaci u devetom koljenu. Obzirom da se ipak radi o daljnim rodbinskim vezama, to nije poljuljalo njihov brak niti promijenilo odnose.

"Kada on uđe u prostoriju i dalje imam leptiriće u trbuhu. Pronalazimo vremena za sebe i volimo dosta biti sami. Mislim da je to najbolje za našu djecu jer se osjećaju sigurno kada da znaju da su im mama i tata dobro", zaključila je Kyra.

Prvo dijete bio im je sin Travis koji danas ima 31 godinu i glazbenik je, a imaju i 28-godišnju kćer Sosie koja je krenula glumačkim stopama svojih roditelja.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green +6 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene