evo je napokon!

Plavuša koju su nekad svi obožavali uhvaćena je u rijetkom izlasku, a u prvom planu je bilo njezino lice bez imalo šminke

Cameron Diaz Cameron Diaz Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Cameron Diaz - 2 Cameron Diaz - 3 Cameron Diaz - 4 Cameron Diaz - 5 Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Cameron Diaz i Justin Timberlake - 1 Cameron Diaz i Justin Timberlake - 3 Cameron Diaz i Justin Timberlake - 1 Cameron Diaz - 3 Cameron Diaz - 4 +7 Cameron Diaz - 5 Galerija

Cameron Diaz rijetko se pojavljuje u javnosti, a fotografi su je ovoga tjedna uhvatili tijekom obavljanja kupnje na ulicama New Yorka.

Bivša glumica Cameron Diaz (50) uhvaćena je od strane paparazza dok je hodala u potpuno prirodnom izdanju ulicama New Yorka.

Pogledaj i ovo Cameron Diaz jako su slatki Miljenica publike uhvaćena u trenucima sreće na koje je dugo čekala, a ona i suprug godinama već žive povučeno!

Naime, Cameron na licu nije imala ni trunku šminke pa je pokazala svoje potpuno prirodno izdanje. Na sebi je imala svijetle traperice i crni pulover te tanki crni šal omotan oko vrata, a preko ramena je nosila crnu kožnu torbicu. Na nogama su se isticale crvene tenisice koje su podigle cijelu kombinaciju. Kosa joj je bila raspuštena, a na glavi je nosila dioptrijske naočale.

Diaz je bila u kupovini, a u rukama je osim vrećica nosila i tri kave za van.

Nedavno je gostovala u emisiji Kevina Harta kojem je otkrila zašto se uopće prvotno povukla iz glume.

''Kada dugo vremena radiš nešto na visokom nivou i daješ sve od sebe onda se neprestano očekuje da budeš na visokom nivou. Nekako sam imala dojam u svojoj 40. da sam skroz ispunjena, da sam dala sve'', rekla je.

''Htjela sam samo uzeti život u svoje ruke i imati svoju dnevnu rutinu kojom ću sama upravljati i gdje ću sve sama obavljati'', rekla je nakon što se požalila da nije imala vrijeme za privatni život.

Benjamin Madden i Cameron vjenčali su se 2015. godine, a četiri godine kasnije postali su roditelji. Javnost je za to saznala tek kad su objavili da su dobili kćer Raddix, a do danas još nije poznato je li ju rodila glumica ili surogat majka.

Slavna glumica pojavila se u desecima filmova te je četiri puta bila nominirana za Zlatni globus, a njezina bogata glumačka karijera trajala je punih 20 godina.

Prije nego je dobila ulogu u kultnoj komediji "Maska", bila je na dobrom putu da postane uspješna manekenka, a vitku figuru sačuvala je do danas.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger +11 Christopher Schwarzenegger i Maria Shriver Nekad i sad Sin slavnog snagatora skrivao se od javnosti zbog izgleda, koji mu je teško padao, a sada impresionira sve oko sebe!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Louis Princ Louis, Princeza Charlotte Louis, Charlotte i Kate Middleton Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte i George +25 Kate Middleton, Louis i Charlotte Zanimljivosti Maleni Louis hit je na društvenim mrežama, evo što kažu zašto zapravo nije došao na kraljičin ispraćaj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene