Član slavne obitelji

Supruga koja ga je ostavila zbog druge žene vratila se muškarcima, a on sada zavodi djevojke na plaži svojim isklesanim torzom

Brody Jenner i Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Brody Jenner i Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Brody Jenner i Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Brody i Kaitlynn Jenner (Foto: Instagram) Brody Jenner i Kaitlyn Carter (Foto: Instagram) Brody Jenner i Josie Canseco (Foto: Getty Images) +0 Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Galerija

Brody Jenner je mamio poglede na plaži u Malibuu gdje je sad došao surfati, a zatim se družio s djevojkama koje nisu skidale oči s njegova golog torza.

Zgodni polubrat slavnih sestara Kardashian-Jenner, 37-godišnji Brody Jenner, plijeni poglede gdje god se pojavi, pogotovo ako ne nosi majicu.

Pogledaj i ovo Brody i Kaitlynn Jenner (Foto: Instagram) Licemjerje na djelu Supruga ga je ostavila zbog druge žene, a javnost ga napada što je prebrzo našao novu curu

Kao i njegove puno slavnije polusestre, paparazzi ga prate u stopu, pa su ga ovaj vikend snimili na plaži u Malibuu gdje je sam uživao u surfanju, a zatim i u barenju komada.

Nakon što je izašao iz vode, Brody se zapričao s dvjema djevojkama s plaže koje nisu mogle skinuti oči s njegova isklesanog torza, a kamere su sve zabilježile, pa se neće dobro provesti ako ove fotografije vidi njegova nova navodna djevojke.

Brody je prošli mjesec uhvaćen u intimnim trenutcima ljepotice Amber Davis i to u društvu svoje bivše supruge Kaitlynn Carter s kojom sudjeluje u realityju "The Hills: New Beginnings".

Brody i Kaitlynn u braku su bili od 2019. do 2019. godine, a ona ga je napustila zbog druge žena. Naime, Kaitlynn je nakon razvoda imala aferu s pjevačicom Miley Cyrus koja je također taman prije toga ostavila supruga Liama Hemswortha. Djevojke su provele vrući ljetni odmor u Italiji, no njihova romansa je potrajala svega dva mjeseca.

Kaitlynn se nakon Miley ponovno vratila frajerima, a trenutno s dečkom Kristopherom Brockom čeka i prvo dijete.

Brody je nakon razvoda kratku ljubio i 16 godina mlađu Daisy Keech koja se proslavila na popularnoj društvenoj mreži TikTok te Victoria's Secret anđelicu Josie Canseco.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Hall (Foto: AFP) Jerry Hall (Foto: AFP) Jerry Hall (Foto: Profimedia) Jerry Hall (Foto: AFP) +5 Jerry Hall (Foto: AFP) Zanimljivosti Bivša manekenka za kojom su ludjeli i slavni pjevači skrasila se s 90-godišnjim mogulom, zli jezici ih uopće ne zanimaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene