Odgovor mu je sve!

Pogledajte kako se Brad Pitt snašao na pitanju tko mu je najzgodniji muškarac na svijetu: "Jer je****, zašto ne?"

Brad Pitt Brad Pitt Vogue/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt George Clooney i Brad Pitt George Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Profimedia) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George i Amal Clooney (Foto: Getty Images) George Clooney i Brad Pitt (Foto: Getty Images) George Clooney i Brad Pitt (Foto: Getty Images) George Clooney i Brad Pitt (Foto: Getty Images) Amal i George Clooney (Foto: AFP) +5 George Clooney (Foto: Profimedia) Galerija

Brad Pitt otkrio je tko su mu najzgodniji muškarci na svijetu, a svojim je odgovorom nasmijao brojne obožavatelje.

Holivudski glumac i jedan od najpoželjnijih frajera današnjice Brad Pitt prozvao je svojeg prijatelja i kolegu Georgea Clooneya i pokojnog glumca Paula Newmana najzgodnijim muškarcima u povijesti.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić i Edi Tko bi rekao? Zvjezdana prijateljstva, saznajte tko je nerazdvojan već više od 20 godina?

58-godišnji Brad snimao je intervju za magazin Vogue, a jedno od pitanja bilo je tko su mu najzgodniji muškarci na svijetu, pa se našalio da je morao izabrati svojeg kolegu i bliskog prijatelja Georgea kao trenutačno najzgodnijeg, dok je holivudsku legendu Newmana odabrao zbog činjenice da je vrlo graciozno ostario.

"Znate, što se tiče glumačkog svijeta jer to je moj svakodnevni posao, moj prvi odgovor je Paul Newman. Zato što je ostario vrlo graciozno i dostojanstveno. I prema svim izvješćima bio je stvarno posebno, darežljivo, toplo i iskreno ljudsko biće. A ako moram imenovati nekoga iz sadašnjosti, pa moram reći da je to George Clooney, jer jeb***, zašto ne?" izjavio je Brad.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

On i George dugogodišnji su bliski prijatelji i suradnici te se često znaju javno našaliti na račun jedno drugog, a u posljednje su vrijeme sve glasnija šuškanja da ćemo ih ponovno gledati u novom nastavku filma "Oceanovih 13".

Holivudski duo već je glumio zajedno u filmu o pljački iz 2007., "Oceanovih 13", a sada su spremni ponovno se okupiti za najnoviji film u franšizi koja vrti novac.

"Glasine o filmu u kojem glume George, Brad i Matt kruže godinama, ali tajming nije bio u redu i njihovi pretrpani rasporedi značili su da to jednostavno nije moguće. Sada su se konačno okupili kao pravi tim u pokušaju da postignu veliki uspjeh, a glavne zvijezde misle da bi to bilo zabavno. Franšiza je iznimno popularna, a briljantna priča bila bi prilika koja je predobra da bi se propustila", izjavio je njima blizak izvor za The Sun.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene