Kao djevojčica!

Ecija Ojdanić u badiću pokazala liniju koju je posljednjih godina dovela do savršenstva, divi joj se i Bojana Gregorić!

Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić s ocem Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić +0 Ecija Ojdanić Galerija

Ecija Ojdanić na Instagramu je objavila fotografiju u badiću te otvorila sezonu sunčanja, a kupanje će, kako kaže, svakako malo pričekati.

Glumica Ecija Ojdanić (47) uživa na moru, a na svom Instagram profilu objavila je fotografiju u kupaćem kostimu. 

Pogledaj i ovo Ecija Ojdanić - 1 ''dan kad sam postala...'' Naša glumačka zvijezda pohvalila se velikim uspjehom: ''Osjećam se, ne kao kneginja Hrvatske, već kao kraljica svita!''

Ecija pozira zatvorenih očiju okrenuta prema suncu u crnom badiću u kojem je istaknula svoju zanosnu figuru u pedesetima.

"Sezona sunčanja otvorena. Sezona kupanja će pričekati još koji dan", napisala je ispod objave. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Objavu je komentirala i njezina kolegica Bojana Gregorić-Vejzović koja joj je stavila emotikon mačke sa zaljubljenim očima.

"Divna", "Bravo Ecija" i mnoštvo zaljubljenih emotikona stavljali su pratitelji ispod fotografije u komentarima.

Ecija je zadnjih godina postala strastvena trkačica i tako je svoju liniju dovela do savršenstva.

Trenutno je gledamo u popularnoj seriji "Kumovi" gdje glumi jednu od glavnih uloga.

''Kad su me pozvali u novu seriju, mislila sam joj Bože, kako ja to mogu odbiti ako je radnja smještena u okolici Drniša, tako da nikako nisam mogla odbiti suradnju na ovom projektu i jako mi je drago da moj kraj i kroz ovaj način ćemo dobiti malo na vidljivosti. Ja imam tremu pred svaki novi projekt, uvijek si mislim, ajme kako će, što će, ali evo jedva čekam. I samim tim što mi se čini da je mi je to lako, onda mi je i odgovornost veća da ne fulam.'', rekla je za In magazin. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +10 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Celebrity Atraktivna Hrvatica nekad je žarila i palila domaćom scenom, a onda se potpuno povukla iz javnosti

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev - 2 Petra Kraljev - 1 +20 Petra Kraljev Celebrity Glumica iz naše hit-serije oborila s nogu u uskoj haljini, neki su ostali bez teksta kad su vidjeli ovu fotku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene