Žanamari vs Vlatka

OPAKA KONKURENCIJA Je li kopija bolja od originala?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić u ovoj sezoni utjelovila je Vlatku Pokos. Koja je bolja? Original ili kopija?

Žanamari Perčić još jednaput je privukla pozornost svojom fantastičnom  transformacijom. Nakon što je u devetoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' utjelovila Krunoslava Kiću Slabinca, Žanamari je ovog puta dobila priliku zablistati u liku Vlatke Pokos.Žanamari je pokazala nevjerojatnu sličnost u transformaciji s Vlatkom Pokos čije je pokrete i glas odlično imitirala tijekom izvedbe pjesme 'Metak'. Ivan Zak je posebno komentirao: ''Meni je bilo super što si izimitirala dah na kraju i još kad sam vidio tebe i tvoje plesačice morao sam skinuti jaknu, vruće mi je postalo totalno.“, rekao je Zak.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Znaju se od prije Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

Vruća izvedba koju smo imali prilike čuti i vidjeti zaista se nije puno razlikovala u odnosu na original. No, da čujemo vaš glas. Koja je bolja? Original ili kopija? Glasujte u našoj anketi koja vam je izvedba bolja. 

Pjesma Metak, bolja je u izvedbi...

  • Žanamari Perčić
  • Vlatke Pokos

Ukupno glasova:

Pratite sve novosti u showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba. Surfajte superbrzo bilo gdje i bilo kad uz Vip te pratite na službenu stranicu i društvene mreže Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene