Nakon 18 godina

Zvijezda serije ''Stranger Things'' priznala svoju seksualnost: ''Nakon dugo skrivanja i prestrašenosti...''

Noah Schnapp Noah Schnapp Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Noah Schnapp - 8 Noah Schnapp - 9 Noah Schnapp - 6 Noah Schnapp - 5 Noah Schnapp - 4 Noah Schnapp - 2 Noah Schnapp - 1 Noah Schnapp - 6 Noah Schnapp - 5 Noah Schnapp - 4 +5 Noah Schnapp - 3 Galerija

Zvijezda serije ''Stranger Things'' Noah Schnapp na društvenim je mrežama priznao da je homoseksualan.

Zvijezda serije popularne među tinejdžerima ''Stranger Things'' Noah Schnapp na društvenim je mrežama otvoreno progovorio o svojoj seksulanosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Objavila i fotke Britanska zvijezda uživa na jahti u Hrvatskoj: Povela kćeri i dečka koji joj je pomogao da se ostavi poroka

18-godišnjak je na TikToku s pratiteljima podijelio da je homoseksualac pa priznao da je dugo živio prestrašen od reakcija.

"Kada sam konačno rekao svojim prijateljima i obitelji da sam gay nakon što sam 18 godina prestrašen i skrivao se ''u ormaru'', sve što su mi rekli bilo je: ''Znamo'', pisalo je na videozapisu.

Video je pregledan više od 30 milijuna puta, a pratitelji su ga u komentarima podržali u odluci i čestitali mu na hrabrosti.

@noahschnapp

I guess I’m more similar to will than I thought

♬ original sound - princessazula0

U ''Stranger Thingsu'' Noah glumi Willa Byersa koji je također homoseksualac, a na njega se i sam osvrnuo.

"Pretpostavljam da sam sličniji Willu nego što sam mislio", piše u opisu objave.
Noah je izjavio u intervjuu za Variety kako je u početku izbjegavao pitanje vezano uz Willowu homoseksualnost jer nije želio pokvariti četvrtu sezonu serije.

"No ta crta lika bila je prisutna od prvih epizoda Netflixove serije", izjavio je.

"Mislim da je prilično očito u posljednjoj sezoni da Will ima osjećaje prema Mikeu. Autori serije su to polako nagovještavali kroz sezone, a već u prvoj sezoni su počeli razvijati tu priču", objasnio je Noah i dodao: "U četvrtoj sezoni sam glumio lika koji je zaljubljen u svog najboljeg prijatelja te koji se muči s mišlju hoće li biti prihvaćen. Will se uvijek osjećao kao da ne pripada'', dodao je.

Inače, Noah je mladi glumac koji je dosad traga ostavio u već desetak filmova i serija, ali najviše su ga prepoznali u ''Stranger Thingsu''.

Glumio je u ''Hubie Halloween'', ''Abe'', ''Stranger Sharksu'' i ''Mostu špijuna'' te ostalima.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević na Instagramu Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević +17 Jelena Perčin i Momčilo Otašević Celebrity Momčilo Otašević oglasio se prvi put nakon vijesti o razvodu s Jelenom Perčin, evo što je objavio

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Drake - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 +28 Ivana Knoll i Jamie Foxx Celebrity Ivana Knoll bila na zabavi jednog slavnog Oscarovca, a tamo je naletjela na poznatog repera s kojim je prisno pozirala

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene