Poruka hejterima?

U pripijenoj sportskoj odjeći Žanamari je pozirala na zanimljivom mjestu pa pratiteljima podijelila mudar savjet

Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 4 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 5 +24 Žanamari Perčić Galerija

Žanamari Perčić u zavodljivim je pozama pozirala na stijenama pokraj mora, a njeno tijelo u uskoj sportskoj odjeći nemoguće je ne primijetiti.

Žanamari Perčić slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a lijepa pjevačica ponovno je potaknula maštu svojih pratitelja novim fotografijama.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivona Glavaš - 2 ''to mi jako puno znači'' Splitska dizajnerica nahvalila dečka kojem tepaju da je jedan od najzgodnijih hajdukovaca: ''On je uvijek podrška!''

U svojoj pripijenoj sportskoj opremi Žanamari se prisjetila dobre lokacije za poziranje pa je u rozom topiću i trenirci pozirala na stijenama pokraj mora.

U opisu fotografija pratiteljima je dala jedan važan savjet, a to je da ne skrivaju svoju istinu kako bi je drugi lakše mogli prihvatiti.

''Ne sladite svoju istinu da bi je drugi lakše mogli probaviti'', napisala je, a dalo bi se zaključiti da to ide sve njezine hejtere.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

''Odlične fotke, ljepotice'', ''Izgledaš apsolutno savršeno'', ''Sviđa mi se outfit, predivna si'', pisali su pratitelji, a nije im nimalo smetalo što Žanamari nije pozirala u kupaćem kostimu jer je uspjela svoje adute pokazati i u sportskoj odjevnoj kombinaciji.

Perčić na Instagramu prati 184 tisuće ljudi, a teško je ne priznati da ima jedan od najboljih stasa u Hrvatskoj i šire.

Za svoje seksipilne obline Žanamari redovno vježba, a njezini pratitelji naviknuti su na česte golišave fotografije naše pjevačice.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Plechinger - 6 Ivana Plechinger - 14 Ivana Plechinger - 13 Ivana Plechinger - 12 +23 Ivana Plechinger - 10 Celebrity Našu bivšu voditeljicu i pjevačicu prije 10 godina tijelo je natjeralo da promijeni gotovo sve: ''Mogla sam umrijeti, ali danas slavim...''  

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 2 +22 Blanka Vlašić - 3 Celebrity Šuška se da je brak Blanke Vlašić u krizi, ona se poslije napisa oglasila o svemu: ''Koliko ja znam…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene