''Bila sam zgrožena!''

Suprug ju je varao s njezinom najboljom prijateljicom: ''Molila sam za milost''

Shania Twain - 5 Shania Twain - 5 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Shania Twain - 1 Shania Twain - 2 Shania Twain - 3 Shania Twain - 4 Shania Twain - 6 Shania Twain - 7 Shania Twain - 8 Shania Twain - 9 Shania Twain - 10 Shania Twain - 3 +16 Shania Twain - 2 Galerija

Shania Twain otkrila je kako je njezin bivši suprug koji ju je varao s najboljom prijateljicom i dalje s njom u ljubavnoj vezi.

Pjevačica Shania Twain otkrila je da je njezin bivši suprug Robert Lange, koji ju je prevario s bivšom najboljom prijateljicom Marie-Anne Thiébaud, 15 godina nakon što je njihova afera razotkrivena s njom još uvijek u vezi.

Pogledaj i ovo Shania Twain - 3 Napokon u izlasku! Poslije teške tragedije uporan rad vinuo ju je među zvijezde, a pjevačica koju nismo dugo vidjeli u javnosti sad je očarala svojom pojavom!

Pjevačica je bila u braku s Langeom od 1993. do njihova razlaza 2008. godine.

Govoreći u podcastu, rekla je da ona i Lange imaju sina Eja, ali da više ne razgovaraju.

''Mutt i ja smo roditelji, ali međusobno si šaljemo samo SMS-ove. Komuniciramo zbog sina.''

Potom je potvrdila da je njezin bivši još uvijek sa ženom s kojom ju je prevario prije 15 godina - njezinom bivšom najboljom prijateljicom Marie-Anne.

Shania je za aferu Langea i njezine najbolje prijateljice saznala dan nakon što je on od nje zatražio razvod.

Prethodno je o tom trenutku rekla: ''Imala sam potpuni napad panike. Samo sam joj rekla da je loša osoba, to je sve što sam mogla izvući!''

Shania i Marie-Anne bile su vrlo bliske prijateljice. Upoznale su se kad je Marie-Anne bila zaposlena kao pomoćnica i prevoditeljica Shanijina supruga Langea.

U danima nakon razlaza 2008. Shania je rekla da je imala vrtoglavice.

''Bila sam spremna umrijeti'', napisala je u svojim memoarima ''From This Moment On'' te dodala da je jedva jela i spavala. 

Kaže da je čak napisala e-mail Marie-Anne kako bi molila da joj se muž vrati i napisala: ''Umirem i ne mogu to više podnijeti. Ovo me ubija. Imaj milosti.''

No iako je molila, nikada nije dobila objašnjenje niti bilo kakve detalje o vezi ni od supruga ni od Marie-Anne. Bol je pogoršalo to što se povjerila Marie-Anne o problemima u svojem braku i svojim strahovima da misli da Lange ima aferu. Ali Marie-Anne odbacila je Shanijinu zabrinutost i rekla joj da nema razloga za brigu, zbog čega se osjećala budalasto što je to uopće spomenula.

Kad je napokon skupila hrabrosti da je upita događa li se nešto između nje i njezina supruga, Marie-Anne joj je u suzama rekla: ''Srce mi se slama što bi uopće pomislila da ti nešto skrivam.''

Frederic Thiébaud, tadašnji suprug Marie-Anne, bio je taj koji je Shaniji konačno rekao istinu. Obavijestio ju je da je pronašao telefonske račune, informacije o hotelima i račune te da se sjetio da je vidio podvezice i donje rublje u prtljazi za putovanje na koje je išla da bude sama.

U svojoj knjizi Shania je napisala: ''Bila sam zgrožena činjenicom da je žudnja druge žene za poboljšanjem načina života bila vrijedna razaranja moje obitelji.''

U onome što se pokazalo kao uvrnuta ironija Shania i bivši suprug Marie-Anne Frédéric okrenuli su se jedno drugome te su postali prijatelji, a prijateljstvo se potom pretvorilo u ljubav.

Par se na kraju vjenčao u siječnju 2011. na intimnoj ceremoniji na plaži u Portoriku.

Rekla je: ''Nijedan dan više ne uzimam zdravo za gotovo. Fred mi je dao novu ljubav.''

Shania je rekla da je u početku bila u dvojbama zbog druženja s bivšim suprugom svoje ljubavne suparnice i brinula se što će ljudi misliti o vezi. Ali Thiebaud je malo-pomalo osvojio Shaniu i svoju novu nevjestu zove Sunshine.

''Da izrazim svoju ljubav, riječi nisu dovoljne. Svaki dan sve sam zaljubljeniji u nju'', rekao je Thiebaud.

Shania je u podcastu također govorila o početku svoje veze s Frédéricom te ju nazvala jednom lijepom romansom koja joj odgovara.

Rekla je: ''Fréd je tako pametan, on je jedna od najpametnijih osoba koje znam. Ni on nije znao za aferu, to mi je pomoglo da se osjećam bolje. Dobila sam što zaslužujem. Imam najboljeg čovjeka na svijetu.''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 Danijela Martinović +20 Danijela Martinović i Petar Grašo - 2 Celebrity Prve fotografije Danijele Martinović u zagrljaju naočitog inspektora koji joj je osvojio srce!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 1 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 2 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 4 +5 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 5 Celebrity Poznati domaći odvjetnik nakon tragičnog gubitka partnerice pronašao je sreću s kćeri bivšeg ministra

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene