Seks-bomba 80-ih

Ona je bivši supermodel - u 58. godini pozirala je u toplesu pa pratiteljima uputila sljedeće: ''Nemam što skrivati...''

Paulina Porizkova - 1 Paulina Porizkova - 1 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Paulina Porizkova - 2 Paulina Porizkova - 4 Paulina Porizkova - 3 Paulina Porizkova Paulina Porizkova Paulina Porizkova Paulina Porizkova Paulina Porizkova Paulina Porizkova Paulina Porizkova +17 Paulina Porizkova Galerija

Bivša manekenka Paulina Porizkova pozirala je u toplesu za svoje pratitelje pa dokazala da je s razlogom bila jedna od najljepših žena svijeta.

Bivša manekenka Paulina Porizkova 80-ih je godina bila jedno od glavnih lica modne industrije, a iako se bori sa starenjem, Paulina ima zavidnu liniju.

Pogledaj i ovo showbuzz ništa joj ne smeta Nekoć je krasila naslovnice svjetskih časopisa, a danas se s 55 hvali jednim detaljem na sebi na koji je ponosna

Sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila golišavu fotografiju na kojoj nosi samo crne gaćice, a svu pozornost ukrali su njezini isklesani mišići i figura na kojoj joj mogu pozavidjeti brojne djevojke diljem svijeta.

''Nova godina zijeva širom otvorena. Dočekujem je gola. Zato što nemam što skrivati. Napokon mi je ugodno u vlastitoj koži. Ne treba mi oklop kad sam naoružana svojim iskustvima i mudrošću koju mi je ona donijela. To ne znači da ne postoje. To je ono zbog čega stojim uspravno i ponosno, čak i kad sam neodjevena'', napisala je u opisu motivacijske poruke.

''Zadivljujuća si!'', ''Perfektna u bilo kojoj dobi'', ''Božica šarma, mudrosti i neusporedive ljepote'', ''Koliko si divna, nemaš što skrivati'', pisali su joj obožavatelji u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

57-godišnjakinja je jednom iskreno progovorila o problemima starenja u današnjem društvu i zašto se osjeća kao da je konačno u najboljim godinama.

U opisu fotografije je objasnila da ju je jedan voditelj upitao: "Kako si podnosila toliku ljepotu u mlađim danima? Kako ti je bilo kada si ušla u neku prostoriju, a svi bi pozornost usmjerili na tebe? Nedostaje li ti sva ta pažnja?".

"Nedostaje mi pozornost", odgovorila je Paulina te dodala: "Starenje, u našem društvu se cijeli život vrti oko načina na koji izgledaš. I to mi nije baš lako za prihvatiti".

Paulina je inače rođena u nekadašnjoj Čehoslovačkoj i proslavila se ranih 80-ih, no jednom je prilikom priznala kako nije uvijek cijenila svoju ljepotu koja ju je vinula u sam vrh svijeta mode.

Paulina danas ima američko i švedsko državljanstvo i živi u Americi s 26-godišnjim sinom Jonathanom i 21-godišnjim Oliverom koje je dobila s frontmenom grupe The Cars Rickom Ocasekom koji je preminuo u 75. godini u rujnu 2019. godine. Par je prije njegove smrti prolazio kroz brakorazvodnu parnicu, no živjeli su skupa u New Yorku gdje je pronašla njegovo beživotno tijelo.

Obdukcija je pokazala da je preminuo od posljedica kardiovaskularne bolesti, a zanimljivo je da je Paulinu isključio iz oporuke tvrdeći da ga je napustila nakon 30 godina braka. No budući da se nisu razveli, prema zakonu države New York imala je pravo na određeni dio njegove imovine koja je bila procijenjena na 80 milijuna dolara.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Drake - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 +28 Ivana Knoll i Jamie Foxx Celebrity Ivana Knoll bila na zabavi jednog slavnog Oscarovca, a tamo je naletjela na poznatog repera s kojim je prisno pozirala

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matilda Ledger - 3 Matilda Ledger - 2 Matilda Ledger - 1 Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) +1 Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Zanimljivosti Sa samo dvije godine je ostala bez slavnog oca, a danas mu neodoljivo nalikuje i podsjeća na njega

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene