Potpuno prirodna!

Bivša vladarica modnih pisti svoju ljepotu u mlađim danima nije podnosila, a sad u 58. godini dijeli fotke bez trunke šminke!

Paulina Porizkova Paulina Porizkova Paulina Porizkova/Instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Paulina Porizkova Paulina Porizkova Paulina Porizkova Paulina Porizkova Paulina Porizkova Paulina Porizkova Paulina Porizkova Paulina Porizkova Paulina Porizkova Paulina Porizkova +4 Paulina Porizkova Galerija

Paulina Porizkova u iskrenoj objavi na Instagramu progovorila je o problemima starenja u današnjem društvu i zašto se osjeća kao da je u najboljim godinama.

Bivša manekenka Paulina Porizkova podijelila je fotografiju na kojoj  pozira u mlađim danima i jednu iz današnjice, te objasnila svojim pratiteljima da se najgore osjećala kada je bila na vrhuncu svoje fizičke ljepote.

Pogledaj i ovo showbuzz ništa joj ne smeta Nekoć je krasila naslovnice svjetskih časopisa, a danas se s 55 hvali jednim detaljem na sebi na koji je ponosna

57-godišnjakinja iskreno je progovorila o problemima starenja u današnjem društvu i zašto se osjeća kao da je konačno u najboljim godinama.

U opisu je objasnila da ju je jedan voditelj upitao: "Kako si podnosila toliku ljepotu u mlađim danima? Kako ti je bilo kada si ušla u neku prostoriju, a svi bi pozornost usmjerili na tebe? Nedostaje li ti sva ta pažnja?".

"Nedostaje mi pozornost", odgovorila je Paulina te dodala: "Starenje, u našem društvu se cijeli život vrti oko načina na koji izgledaš. I to mi nije baš lako za prihvatiti".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Fotografija koju je objavila prikazuje bivšu manekenku u potpuno prirodnom izdanju, rasčupane sijede kose s upečatljivim plavim očima i bez šminke.

"Kao model, trebali ste predstavljati fizički savršenu ženu. I naravno, nikada se ne biste mogli mjeriti s tim. Jer nasjeckan si na male komadiće osude, uvijek postoji netko s boljim nogama, nosom, usnama ili kosom. I tako dalje. Dakle, kako je bilo kad sam "ocijenjena" da sam jedna od najljepših manekenki? Vjerojatno sam se tada osjećala najgore u svakom mogućem smislu", objasnila je svojim pratiteljima.

Paulina danas ima američko i švedsko državljanstvo i živi u Americi s 26-godišnjim sinom Jonathanom i 21-godišnjim Oliverom koje je dobila s frontmenom grupe The Cars Rickom Ocasekom koji je preminuo u 75. godini u rujnu 2019. godine. Par je prije njegove smrti prolazio kroz brakorazvodnu parnicu, no živjeli su skupa u New Yorku gdje je pronašla njegovo beživotno tijelo.

Obdukcija je pokazala da je preminuo od posljedica kardiovaskularne bolesti, a zanimljivo je da je Paulinu isključio iz oporuke tvrdeći da ga je napustila nakon 30 godina braka. No budući da se nisu razveli, prema zakonu države New York imala je pravo na određeni dio njegove imovine koja je bila procijenjena na 80 milijuna dolara.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 9 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 5 Vjenčanje Ecije Ivušić i Gorana Beloševića - 2 +25 Nives Celzijus Celebrity Nives za vjenčanje obukla haljinu koja joj je jedva obuzdala grudi, a dok je pozirala s mladoženjom, pokazala je svu svoju raskoš!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica i Marijana Tucak Ivica Tucak - 7 Ivica Tucak - 5 Ivica Tucak - 11 +8 Ivica Tucak - 2 Celebrity Izbornika Tucka prije 17 godina zadesila je teška obiteljska tragedija, nakon koje je prestao igrati vaterpolo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene