Ide li majčinim stopama?

Evo kako izgleda sin omiljene zvijezde ''Prijatelja'' koja svoj privatni život krije od očiju javnosti

Lisa Kudrow - 6 Lisa Kudrow - 6 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Kudrow sa sinom Julianom Sternom - 2 Lisa Kudrow sa sinom Julianom Sternom - 1 Lisa Kudrow sa sinom Julianom Sternom - 3 Lisa Kudrow sa sinom Julianom Sternom - 4 Lisa Kudrow sa sinom Julianom Sternom - 5 Lisa Kudrow sa sinom Julianom Sternom - 6 Lisa Kudrow sa sinom Julianom Sternom - 7 Lisa Kudrow sa sinom Julianom Sternom - 8 Lisa Kudrow - 14 Lisa Kudrow - 13 +19 Lisa Kudrow - 12 Galerija

Evo kako izgleda sin zvijezde ''Prijatelja'' Lise Kudrow, a čini se da će pokušati krenuti maminim stopama.

Zvijezda serije ''Prijatelji'' Lisa Kudrow svoj privatni život skriva kao zmija noge, a malo tko zna i da glumica ima sina Juliana Murraya Sterna.

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji njih se čekalo Shrvani Prijatelji konačno su se oglasili nakon iznenadne Chandlerove smrti: "S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju"

Lisa je Juliana dobila u braku s Michaelom Sternom, a Julian je danas 24-godišnji mladić na čiji bi izgled mnoge djevojke padale kada bi se o njemu više pisalo u medijima.

Glumica je nedavno otkrila da se njezin sin odselio iz njihove obiteljske kuće, a čini se da je krenuo u ostvarivanje svojih dječačkih snova.

''Mislim da se dosta dobro nosim s time, a i kao zrela odrasla osoba pomalo sam sretna da je naš sin napokon otišao… Da je neovisan. Teško je'', rekla je Lisa i dodala:

''Uvjerena sam da sam odradila dobar posao usadivši mu dovoljnu količinu straha. Danas je neovisan i dobar.''

A Julian će pokušati krenuti maminim stopama te se okušati u glumi, koja je njegovu majku proslavila u vrlo mladim danima. Julian je 2021. diplomirao na filmskoj akademiji i nada se postati uspješni snimatelj, sve pod nadzorom ponosne mame, a navodno je odlučio, poput nje, stati i ispred kamere.

Iako je isprva izgledalo kako je fokusiran na filmsku montažu, već je pokazao svoje glumačko umijeće u kratkom filmu ''Seth’s Big Break 2''.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Gedeon Burkhard, Sascha Veduta i Ann-Britt Dittmar Gedeon Burkhard, Sascha Veduta i Ann-Britt Dittmar Gedeon Burkhard s majkom Gedeon Burkhard - 3 +0 Gedeon Burkhard Zanimljivosti Zvijezda serije ''Inspektor Rex'' šokirala informacijama iz privatnog života: Živi u neobičnoj vezi s dvije djevojke, a sve odobrava njegova majka!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Zak i Slađana Petrušić Slađa Slađana Petrušić Slađana Petrušić Slađana Petrušić +11 Slađana Petrušić Nekad i sad Sjećate se Slađe? Ovako je izgledala prije 16 godina, ali od tog imidža nije ostalo ništa pa danas izgleda sasvim drugačije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene