rastužila ih je vijest

Shrvane zvijezde Prijatelja opraštaju se od najdražeg Gunthera: "Serija bez tebe ne bi bila ista, nedostajat ćeš nam"

James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Screenshot) James Michael Tyler (Foto: Instagram) +0 James Michael Tyler (Foto: Instagram) Galerija

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow i Matt LeBlanc na Instagramu su se oprostili od kolege iz serije "Prijatelji" Jamesa Michaela Tylera, koji je preminuo u dobi od 59 godina.

Glumac James Michael Tyler, koji se proslavio ulogom Gunthera u popularnoj humorističnoj seriji "Prijatelji", izgubio je bitku s rakom prostate i preminuo u dobio od 59 godina.

Pogledaj i ovo Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox Zna se i o kome je riječ Matthew Perry gajio je posebne osjećaje prema jednoj kolegici iz Prijatelja, no morao ih je skrivati: "To mi je malo otežavalo odlazak na posao"

Vijest o njegovoj smrti shrvala je obožavatelje kultne serije, ali i njezine glavne zvijezde, koje su se od kolege oprostile na društvenim mrežama.

"'Prijatelji' ne bi bili isti bez tebe. Hvala ti što si nas nasmijavao u seriji i u životu. Nedostajat ćeš", napisala je na svojem Instagramu Jennifer Aniston uz isječak jedne njihove zajedničke scene iz serije i Jamesovu fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

"Zahvalna sam što sam te poznavala jednako koliko si ti bio zahvalan svaki dan na setu. Počivaj u miru", stoji u objavi Courteney Cox.

"James Michael Tyler, nedostajat ćeš nam. Hvala ti što si bio tu za sve nas", oprostila se od Jamesa Lisa Kudrow.

"Imali smo puno smiješnih trenutaka, kompa. Nedostajat ćeš mi. Počivaj u miru, prijatelju", napisao je na svojem Instagramu Matt LeBlanc.

Podsjetimo, kao voditelju kafića Central Perk, u kojem se okupljala glavna šestorka iz serije, Gunther je gledatelje zabavljao svojim ironičnim komentarima i opsesijom s Rachel, a zaštitni znak bile su mu šarene košulje i kravate te kratka izblajhana kosa.

Na okupljanju Prijatelja, koje je emitirano ovog svibnja, mnogi ga nisu prepoznali sa šiltericom na glavi, prosijedom bradom i kojim kilogramom viška, no njegovo pojavljivanje svejedno je oduševilo obožavatelje serije, kojima je bilo posebno simpatično što je i ovaj put ostao po strani.

Malo nakon toga je i s obožavateljima podijelio svoju tešku dijagnozu koju je dobio 2018. godine.

"Dijagnosticiran mi je uznapredovali karcinom prostate, koji se sada proširio na moje kosti", kazao je Tyler za NBC Today. "Pitanje je vremena kada će me bolest sustići", dodao je tada, a nedugo zatim je i prvi put fotografiran u invalidskim kolicima jer mu je agresivni karcinom paralizirao donji dio tijela pa više nije mogao hodati.

Inače, James je u Prijateljima bio angažiran kao statist, no ostao je glumiti u svih 10 sezona. Nakon glavne šestorke iz serije, Tyler se pojavio u najviše epizoda, točnije njih 56, a iako se u seriji prvi put pojavio već u drugoj epizodi, do 33. nije progovorio ni riječ.

Također se pojavljivao u hit-serijama "Sabrina the Teenage Witch", "Scrubs", "Modern Music" i "Just Shoot Me!".

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput za vrijeme Marka Lukača - 4 Maja Šuput, Janko Volarić Popović, Antonio Mitar Maja Šuput Maja Šuput +8 Maja Šuput Celebrity Šuput jako rijetko vidimo u hlačama: Osvanula u najšarenijoj kombinaciji dosad koju je zapečatila zlatnim lancima!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum (Foto: Profimedia) Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) +3 Channing Tatum, Jenna Dewan (Foto: Getty Images) Celebrity Šuškalo se da se zaljubila u kolegicu, no sada je nakon mjeseci nagađanja potvrdila da je u vezi s miljenikom žena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene