Rijetko ih viđamo!

Lijepe supruge srbijanskog predsjednika i bivšeg ministra ukrale svu pozornost u usklađenim modnim kombinacijama

Tamara Đukanović i Nataša Vulin - 1 Tamara Đukanović i Nataša Vulin - 1 Antonio Ahel/ATAImages 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Đukanović i Nataša Vulin - 2 Tamara Đukanović i Nataša Vulin - 3 Tamara Đukanović i Nataša Vulin - 4 Tamara Đukanović i Nataša Vulin - 5 Tamara Đukanović i Nataša Vulin - 6 Tamara Đukanović i Nataša Vulin - 7 Tamara Đukanović i Nataša Vulin - 8 Aleksandar Vulin Aleksandar Vulin - 1 Aleksandar Vulin - 2 +5 Aleksandar Vučić - 1 Galerija

Na premijeru jedne predstave u Beogradu stigle su i supruge predsjednika Srbije Aleksandra Vučića te političara Aleksandra Vulina.

U Beogradu je održana premijera predstave ''Vatra'', a među brojnim visokim gostima koji su stigli tamo su se našle i supruge srbijanskih političara, predsjednika Aleksandra Vučića te bivšeg ministra policije Aleksandra Vulina.

Pogledaj i ovo Aleksandar, Danilo i Milica Vučić Povod je bio tužan Predsjednik Srbije snimljen u rijetkom izlasku s kćeri i sinom, evo kako izgledaju njegovi nasljednici

Dvije dame za taj su događaj odabrale tamne kombinacije s kojima su se poprilično uskladile. Obje su nosile crne dugačke kapute i odjeću te su ih kombinirale s crvenim čizmama, točnije bordo i kričavo crvenom. A sve su dodatno upotpunile i takvim nijansama ruževa za usne.

Predsjednik Srbije u braku je s brinetom Tamarom Đukanović od 2013. godine. Tamara je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti, a srpski mediji pišu da je od 2010. godine radila u Ministarstvu vanjskih poslova Republike Srbije te da se aktivno bavi humanitarnim radom i vrlo često posjećuje humanitarne događaje.

Zajedno imaju sina Vukana, koji se rodio 2017. godine, a 2014. godine Tamara je trebala roditi djevojčicu po imenu Neva, ali je bebino srce prestalo kucati.

Prije Tamare Vučić je bio u braku sa Ksenijom Vučić, s kojom ima dvoje djece, Danila i Milicu.

Bivši ministar policije Vulin u braku je s plavušom Natašom Vulin. O toj ljepotici ne zna se puno, ali prije nekoliko godina bila je direktorica marketinga u jednoj kompaniji. Srpski mediji pisali su da par ima troje djece, ali nikakvi detalji o njima nisu poznati javnosti.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon - 1 Lourdes Leon - 2 Lourdes Leon - 4 Lourdes Leon - 5 +1 Lourdes Leon - 6 Celebrity Madonninoj kćeri ni rodbinske veze ovaj put nisu pomogle: Pogledajte trenutak kad je nisu pustili na party za koji se pažljivo sredila!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Obnova zavjeta Ellen DeGeneres - 1 Obnova zavjeta Ellen DeGeneres - 2 Obnova zavjeta Ellen DeGeneres - 4 Obnova zavjeta Ellen DeGeneres - 3 +27 Meghan Markle i princ Harry Celebrity Meghan Markle viđena prvi put otkako je princ Harry izdao svoju knjigu, evo što je ponukalo njihov zajednički izlazak

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene