osvojila ga brineta!

Najseksi muškarac na svijetu više nije slobodan? On uporno tvrdi da nije zauzet, ali navodno ljubi mlađahnu kolegicu!

Chris Evans - 3 Chris Evans - 3 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Alba Baptista - 2 Chris Evans - 2 Alba Baptista - 1 Chris Evans - 1 Alba Baptista - 3 Alba Baptista - 4 Alba Baptista - 5 Alba Baptista - 6 Alba Baptista - 1 Alba Baptista - 2 +20 Alba Baptista - 3 Galerija

Jedan od najpoželjnijih muškaraca svijeta Chris Evans navodno je već godinu dana u sretnoj vezi s mlađahnom Albom Baptistom, a mladi par planira i nešto više.

Chris Evans, jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu, a mnoge žene koje za njim uzdišu razočarat će se novim informacijama o njegovu ljubavnom životu.

Pogledaj i ovo Bette Midler i 50 Cent (Foto: Getty Images) Oštre poruke sa svih strana! Holivudska elita zgrožena zbog sramotnog događanja u Washingtonu, svi se pitaju samo jedno pitanje

Zgodni glumac, navodno, više nije slobodan, a svoj privatni život i ljubavni interes uspio je sakriti više od godinu dana.

Naime, njegovo srce još je prije nekoliko mjeseci osvojila mlada glumica Alba Baptista.

Magazin People izvijestio je kako je 41-godišnja akcijska zvijezda u vezi s 25-godišnjom brinetom Albom Baptistom iz Portugala više od godinu dana i da veza ozbiljna.

''Oni su zaljubljeni i Chris nikad nije bio sretniji. Njegova obitelj i prijatelji je obožavaju'', rekao je bliski izvor za magazin.

Par se vješto skriva, a Chrisovo srce prije Albe imale su i sljedeće dame.
Jenny Slate, Minka Kelly and Jessica Biel pokušale su zadržati ovog zgodnog glumca, ali njihove veze nisu bile dugog vijeka.

U jednom intervjuu, Chris je otkrio da bi se jednog dana htio skrasiti i imati djecu.
''To je apsolutno nešto što želim, ženu, djecu, izgraditi obitelj'', rekao je glumac.

''Kada čitate o većini najboljih umjetnika, bilo da se radi o glumcima, slikarima, piscima, većina njih priznaje da nije rad koji su napravili ono na što su najponosniji, već obitelji koje su stvorili, ljubav koju su pronašli, ljubav koju su dijelili'', rekao je Chris.

'Te stvari su najvažnije. Sviđa mi se ideja tradicije i ceremonije. Imao sam puno toga u životu, pa ideja o stvaranju toga, ne mogu zamisliti ništa bolje'', dodao je.

Podsjetimo, Chris je nedavno proglašen i najseksi muškarcem na svijetu po magazinu People. Ostali dobitnici tijekom prijašnjih godina bili su Michael B. Jordan, John Legend, Chris Hemsworth, Idris Elba, Adam Levine, Blake Shelton, Ryan Reynolds, Channing Tatum i David Beckham.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina i Mate Rimac - 4 Katarina Rimac Mate Rimac - 3 Katarina i Mate Rimac - 1 +0 Katarina i Mate Rimac Celebrity Mate Rimac i njegova lijepa supruga Katarina u rijetkom zajedničkom izlasku, za to su imali i presladak povod!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak - 5 Ivana Čuljak, Ivan Jarnec +10 Ivana Čuljak - 4 Celebrity Osvojila je simpatije javnosti u showu "Ples sa zvijezdama", a sada je fotkom u bikiniju sve oborila s nogu: "Opa, mačko!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene