što će pobijediti?

Zabavna komedija o ženskom prijateljstvu koje je na kušnji zbog muškarca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U filmu "Nešto posuđeno", koji možete večeras pogledati na Novoj TV u 23 sata, pojavljuje se spisateljica prema čijoj je knjizi nastao.

Romantična komedija "Nešto posuđeno" nastala je prema istoimenom bestselleru Emily Giffin

Pogledaj i ovo Matthew Mcconaughey, Kate Hudson Atipični feel good film Jedna od najpopularnijih romantičnih komedija na svijetu kojoj se većina vrlo rado vraća, a iza koje stoji bitna poruka i sretan rasplet

Priča se vrti oko odvjetnice Rachel White koja će uskoro proslaviti 30. rođendan i počinje shvaćati da joj život nije ispao onako kako je željela. Radi prekovremeno i slobodna je dok njezina najbolja prijateljica Darcy uživa u pripremama za vjenčanje sa svojim zaručnikom Dexom. Rachel i Dex, koji su prijatelji od studentskih dana, probude se skupa u krevetu i ugroze skorašnju svadbu, ali to im i otvori oči o nekim stvarima kojih nisu bili svjesni. 

Ginnifer Goodwin tumači Rachel dok je njezinu najbolju prijateljicu utjelovila Kate HudsonColin Egglesfield glumi Dexa, a u filmu se pojavljuje i zvijezda serije "U uredu" John Krasinski kao Rachelin prijatelj te Steve Howey u ulozi Marcusa. 

Inače, kada u filmu Rachel sjedi s Marcusom na klupi u parku žena pokraj njih čita knjiga "Nešto plavo". Riječ je o nastavku romana "Nešto posuđeno", a njega u toj sceni drži autorica Emily Giffin. 

Glavnu ulogu Rachel je trebala utjeloviti oskarovka Hilary Swank koja je ipak odustala. To se pokazalo kao sretna okolnost za Ginnifer. 

Pozivnica za vjenčanje Darcy i Dexa u filmu otkriva da će se sve odvijati u luksuznom hotelu Plaza. Upravo za tu lokaciju za svadbu na određeni datum se bori Kate Hudson u komediji "Rat među nevjestama". 

Ljubavnu komediju je režirao Luke Greenfield, a i on je dobio svoj trenutak u filmu. Naime, jedan od ljudi koji dočekuju nekog na aerodromu drži znak s imenom L. Greenfield. 

Film "Pratnja za vjenčanje" iz 2005. je prvotno nosio naziv "Nešto posuđeno", no produkcijska kuća ga je odlučila promijeniti. 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene