priča za djecu

Zanimljiv projekt za najmlađe: U Zagrebu predstavljena prva slikovnica iz simpatične serije "Zaviri u priču"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

"Čarapna pustolovina" prvi je projekt Mirne Gott i Lidije Kraljević, koje igrom slučaja dijele kućnu adresu i pregršt kreativne energije, pa je tako priča predstavljena i u obliku minijaturnog lutkarskog kazališta.

Prva dječja slikovnica iz serije "Zaviri u priču" predstavljena je u subotu, 7. studenog u Zagrebu, a radi se o slikovnici "Čarapna pustolovina". Autorica ove pustolovne slikovnice je Mirna Gott, a za ilustracije je zaslužna Lidija Kraljević.

"Jako smo zadovoljne reakcijama klinaca! Sve ih je zanimalo - slikovnica, čarapice, lutke i kazalište! To nas najviše veseli, jer su djeca naša publika i za njih to radimo. Nastavljamo dalje!", istaknule su autorice.

Predstavljanje je održano na otvorenom zbog već svima poznate epidemiološke situacije, a malena publika bila je oduševljena što je sve bilo u dječjem parku. Kćeri autorica pročitale su priču znatiželjnim budućim lovcima na odbjegle čarape, nakon čega su se Mirna i Lidija predstavile te djeci ispričale kako nastaje slikovnica. Djeca su zatim sa štirka skidala čarapice i otkrivala blago u njima.

"Čarapna pustolovina" prvi je projekt ovog kreativnog dvojca, koji igrom slučaja dijeli kućnu adresu i pregršt kreativne energije, pa je tako priča predstavljena i u obliku minijaturnog lutkarskog kazališta, kojim su također upravljala upravo djeca.

Više informacija potražite na društvenim mrežama projekta Zaviri u priču: Čarapna pustolovina.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +4 Maja Šuput - 6 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput koju nije odolio komentirati čak ni Navojec, bujni dekolte u prvom je planu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene