Očekuje nas spektakl

Ulaznice za stand up show Ivana Šarića u Domu sportova prodaju se velikom brzinom

Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) Mario Pavlovi? 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) +0 Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) Galerija

Mjesec dana do nastupa, parter je rasprodan, požurite po svoju ulaznicu za tribine i budite dio najvećeg stand up showa u Hrvatskoj.

Otkako je prije mjesec dana Ivan Šarić najavio najveći stand up show u Hrvatskoj i svoj do sada najambiciozniji projekt – nastup u maloj dvorani Doma sportova 02. listopada, interes publike je toliko velik, da su ulaznice za parter već rasprodane, te su još u prodaji ostale ulaznice samo za tribine i to po cijeni od 90 kuna.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić (Foto: Mario Pavlović) Nakon plesa dođe smijeh Ivan Šarić u maniri rock and roll zvijezde priprema najveći stand up show u Hrvatskoj

Ona dobro poznata, „Smijeh je najbolji lijek“, definitivno stupa na snagu kada se Ivan popne na pozornicu, a dokaz istome su dvorane koje popuni do zadnjeg mjesta. Ljudi su željni sjediti i smijati se, opušteno, u omiljenom društvu, ali osim smijeha, stvarati uspomene i graditi pozitivnu atmosferu oko sebe.

Mala dvorana Doma sportova će 02. listopada biti mjesto vrhunskog stand-up showa, ispunjenog Šarićevim britkim, pitkim i personaliziranom humorom. Upravo na tom mjestu, Ivan Šarić je pred nešto više od dvije godine održao nastup za pamćenje, kao 'predgrupa' svjetski poznatom stand-up komičaru Pablu Franciscu, odlično pripremivši publiku za navale smijeha i pokazavši kako bez problema može stati rame uz rame velikanima svjetske stand-up komedije.

Svojim fenomenalnim forama zaradio je gromoglasan pljesak, a mnogi su tada komentirali kako je Šarić bio čak i bolji od Pabla Francisca. Njegov prepoznatljiv stil čine uvijek zanimljive šale na račun muško-ženskih odnosa, religije, povijesti, aktualnih političkih zbivanja, te opservacijski i apstraktni humor uklopljen u svakodnevne regionalne događaje. Najveći dio showa bit će baziran na novim materijalima, ali tu će također biti mjesta i za klasike koji su dobro poznati njegovoj publici.

Požurite po jedan od najtraženijih papirića u gradu i na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu i budite dio najvećeg stand up showa u Hrvatskoj. Preostale ulaznice za tribine možete kupiti putem sustava Eventim.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Instagram) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Getty Images) +0 Tori Spelling (Foto: Youtube Screenshot) Celebrity Zbog njega je ostavila supruga, a onda ju je on počeo varati: Bankrotirani supružnici prepustili se strastima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene