Opet se radi

Pattinson se vratio na snimanje novog "Batmana", s drugačijom frizurom i šminkom jedva je prepoznatljiv

Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Robert Pattinson (Foto: Getty Images) Robert Pattinson (Foto: Getty Images) Robert Pattinson (Foto: Getty Images) Robert Pattinson (Foto: Getty Images) Robert Pattinson (Foto: Getty Images) +0 Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Galerija

Novi film o Batmanu svjetlo dana trebao bi ugledati 2022. godine, a Robert Pattinson vratio se na set snimanja nakon što je prebolio koronavirus.

Glumac Robert Pattinson vratio se na set snimanja novog nastavka serijala o Batmanu, nakon što je prebolio koronavirus. 34-godišnjeg glumca fotografi su uhvatili dok je snimao scenu sprovoda u Liverpoolu, a zbog frizure i odijela neki su ga jedva prepoznali.

Pogledaj i ovo Colin Farrell Kakva transformacija! Možete li pogoditi koji se zgodni glumac krije ispod ove ružne maske? Neki su ga se na prvi pogled malo i prepali!

Pattinson u filmu "Batman" igra glavnu ulogu superjunaka iz Gotham Cityja, a zbog koronavirusa je bio u izolaciji nekoliko tjedana. Iz američke tvrtke Warner Bros potvrdili su kako je snimanje stalo zbog bolesti glavnoga glumca, no ovoga tjedna sve su nastavili.

Snimanje je već i ranije zaustavljeno, a trebalo je početi u ožujku ove godine. Zbog pandemije koronavirusa pauzirano je sve, a novi film o Batmanu svjetlo dana trebao bi ugledati 2022. godine.

Zoe Kravitz glumi uz Pattinsona, a utjelovit će Ženu mačku. Na setu u Liverpoolu mamila je poglede odjevnom kombinacijom. Snimanje novog filma o Batmanu izaziva zanimanje i lokalnih stanovnika svakom novom scenom, a u film je prema nekim navodima uložen budžet veći od 100 milijuna dolara.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene