Život im se raspao

Stravična tragedija prekida život mladog bračnog para za koji više ništa neće biti isto

Callum Turner Vanessa Kirby (Foto: Profimedia) Callum Turner Vanessa Kirby (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Callum Turner Vanessa Kirby (Foto: Profimedia) +0 Tom Cruise Vanessa Kirby (Foto: Profimedia) Galerija

Najavljen je novi film "Pieces Of A Woman" koji će se uskoro imati prilike pogledati.

Najavljen je novi Netflixov film "Pieces Of A Woman" u čijem je središtu zbivanja američki par čiji se životi tragično raspadnu kada se tome najmanje nadaju.

U filmu glume zvijezda serije "The Crown" 32-godišnja Vanessa Kirby kao Martha i 34-godišnji Shia LaBeouf kao njezin suprug Sean. Ona je trudna i dogovorila je porođaj kod kuće, ali to će poći po krivu i izgubit će dijete, a primalja koju glumi Molly Parker bit će javno osramoćena.

Martha se nakon svega mora snalaziti sa životom prepunim tuge pritom radeći na odnosima sa Seanom i njegovom dominantnom majkom koju je utjelovila Ellen Burstyn. Uz to se mora suočiti i s pravnom stranom tragedije i sresti primalju s poroda na sudu.

Film je režirao Kornél Mundruczó, scenaristica je Kata Wéber, a izvršnu produkciju potpisuje legendarni redatelj Martin Scorsese.

Film bi, prema najavi, mogli gledati krajem prosinca ove godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) +0 Kate Middleton i princ William (Foto: Getty) Zanimljivosti William i Kate sklopili tajni dogovor: On nije htio čuti za vjenčanje s njom, a ona se poslužila ženskom taktikom?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene