e ovo je preobrazba!

Nema šanse da prepoznate ovu glumačku legendu nakon drastične transformacije, a evo zašto je zbog toga i mnogi kritiziraju!

Helen Mirren Helen Mirren Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Helen Mirren Helen Mirren Helen Mirren Helen Mirren Helen Mirren Helen Mirren - 1 Helen Mirren - 2 Helen Mirren - 3 Helen Mirren - 4 Helen Mirren - 12 +15 Helen Mirren - 11 Galerija

Slavna oskarovka za novu ulogu transformirala se u izraelsku premijerku Goldu Meir, a na fotografijama je neprepoznatljiva.

Ona je višestruka dobitnica Oscara, s karijerom dužom od četiri desetljeća, a odlikovana je i titulom dame, no na novim fotografijama ne bi je prepoznali ni najvjerniji obožavatelji.

Jedno je sigurno - glumica koju smo inače navikli viđati u glamuroznim izdanjima i koja je i sa 78 godina zaštitno lice jednog od vodećih kozmetičkih brendova, nakon posljednje transformacije izgleda lošije nego ikad.

Radi se o jednoj i jedinoj Helen Mirren, koja je u novom filmu "Golda" utjelovila izraelsku premijerku Goldu Meir, a kako bi je što vjernije dočarala, nosi protetske dodatke na licu i sijedu periku.

Radnja prati kontroverzne odluke koje je političarka donijela u jeku Jomkipurskog rata 1973. godine, zbog kojih je zemlja pretrpjela velike gubitke.

"Golda Meir bila je strašna, nepopustljiva i moćna čelnica. Veliki je izazov prikazati je u najtežim trenucima njezina iznimnog života. Nadam se da ću u tome uspjeti", izjavila je ranije Mirren, koja se zbog te uloge našla i na udaru kritika.

"Bolesno je raditi film o kriminalki Goldi Meir i ne čudi što je Helen Miren, koja je rasistkinja, sretna što će utjeloviti tu odvratnu osobu", "To što Helen Mirren snima film o prvoj premijerki Izraela velika je pljuska za palestinski narod", "Jako me razočaralo što je Helen Mirren pristala na tu ulogu", neki su od komentara s društvenih mreža nakon objavljene najave za film koji u kina stiže krajem kolovoza ove godine.

Kako Helen izgleda kao Golda, pogledajte u našoj galeriji.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 6 Megan Fox - 7 Megan Fox - 4 Megan Fox - 3 +28 Megan Fox - 2 Celebrity Rukama je skrivala grudi jer je prekasno shvatila da haljina ispod koje se sve vidi i nije bila najbolji odabir za večeru

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom - 3 Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 1 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput pokazala tko je iznenadio Blooma na terasi: "Danas smo imali gosta..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene