Sjećate se Simone?

Nekada je bila slavna po skandalima, danas širi Božju riječ

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je nekada podizala same kontroverze, Simona se okrenula vjeri i sada umjesto partija pohodi svetišta.

30-godišnja Simona Ištvanović, nekad poznatija kao Gotovac, potpuno je promijenila svoj životni stil – okrenula se odgoju kćerkice Gabi i Bogu. 

 
Pogledaj i ovo showbuzz Na obraćenju VIDEO Simona: 'Živjela sam od tijela, samo ne za Boga!'

Nekadašnja Kraljica Hrvatske danas je uzorna vjernica, te pohodi svetišta. Bila je u Međugorju, te je fotografija objavila na svojem Facebooku.

Simona Šajn: 'Isus je čekao da mu se vrati najprljavija ovčica, znao da ima plan za mene!'

 

'Zaista mogu zahvaljivati koliko je Gospodin Predivan, bogat Dobrotom i Milosrdan. Srce mi je puno, sretno jer znam da unatoč mojoj grešnosti, slabostima... On me ljubi i svaki dan iznova poziva. Dođite k Njemu svi vi koji ste umorni i opterećeni i On će vas odmoriti', poručila je danas Simona koja se prisjetila i svog prvog odlaska u Tabor: 'Kad sam krenula na seminar kod Patera Zvjezdana ( joj koliko mi fali...) poklonio mi je Evanđelje i rekao da pročitam, nisam ni znala sto je to, pisalo je u 'toj zelenoj knjigi'. Uz to uvijek mi je pričao o Mariji Magdaleni i rekao mi: 'Onaj kojemu je puno oprošteno puno i ljubi... Simona ne boj se Isus te voli, dijete si Dobrog Oca, budi hrabra'. Ja sam živjela u grijehu, krivo, loše... I uvijek su me ljudi osuđivali ali ja se na nikog ne mogu ljutiti, pa ni danas kad me neki gledaju 'kao da sam poludjela'. Ja samo želim živjeti za našeg Spasitelja'.

Bivši suprug Ante Gotovac za nju je prošlost, a kćer Gabi je njezina najveća ljubav. Nakon Međugorja, uputila se s njom na ljetni odmor u Zadar gdje će moći zajedno uživati.
 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene