Pozirala mužu

Kad suprug Kanye slika svoju Kim, onda to ovako izgleda: Ona je u krevetu i bez grudnjaka

Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) +0 Kim Kardashian, Kanye West (Foto: Getty Images) Galerija

Kim Kardashian i Kanye West vjenčali su se prije četiri godine, a zajedno imaju troje djece.

Kim Kardashian dobro zna kako razbuditi svoje pratitelje na Instagramu nedjeljom.

Pogledaj i ovo Kanye West Već dugo ovo planira Kontroverzni reper pokreće novi biznis, za pomoć je već kontaktirao i bivšu zvijezdu filmova za odrasle!

Reality zvijezda nakon niza golišavih fotki podijelila je još jednu, i to onu gdje je u krevetu i bez grudnjaka pozirala suprugu Kanyeu Westu. Pored ove provokativne fotografije Kim je to i naznačila. Sličnu fotografiju objavila je i na svojoj službenoj internetskoj stranici.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Ranije je podijelila jednu na kojoj se ona i Kanye ljube. Par će 24. svibnja ove godine proslaviti četvrtu godišnjicu braka. Vjenčali su se u Italiji, a zajedno imaju troje djece. Četverogodišnju North, dvogodišnjeg sina sainta i četveromjesečnu Chicago koju je rodila surogat-majka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene