UH!

'Kim Kardashian je uginula, imala je gljivičnu infekciju'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Bette Midler ima kokoši, a nazvala ih je Kim, Khloe i Kourtney, po slavnim sestrama Kardashian. Otkrila je da joj je Kim uginula.

Bette Midler poznata je po svojim prepucavanjima i animozitetu prema slavnim sestrama Kardashian. Nedavno je prozvala Kim Kardashian zbog golišavog selfieja, a još prije pet godina otkrila je da ima kokoši i da se zovu Kim, Khloe i Kourtney.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

70-godišnja glumica otkrila je u tako u srijedu, tijekom intervjua, da je njezina kokoš Kim Kardashian tragično uginula. 'Kim je krepala uslijed gljivične infekcije. Morali smo nabaviti nove', rekla je Bette. Glumica zaista ima kokoši te se često hvali svojim farmerskim načinom života.

Poznato je i da ne simpatizira sestre Kardashian, pa osim što je svoje životinje nazvala po njima, nedavno je imala i duhoviti status o Kim. 'Kim Kardashian je objavila svoj golišavi selfie. Ako Kim želi da vidim neki njezin dio koji dosad nismo, morat će progutati kameru', rekla je Bette.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene