Odrastao je!

Pamtimo ga kao preslatku dječju zvijezdu, ali ne i po ulozi na koju mislite, sad mu je 30 godina i odvažio se na velik životni korak!

Dylan Sprouse Dylan Sprouse Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Dylan Sprouse i Barbara Palvin Dylan Sprouse Dylan Sprouse, Adam Sandler Dylan i Cole Sprouse Dylan i Cole Sprouse Dylan Sprouse i Barbara Palvin - 1 Dylan Sprouse i Barbara Palvin - 2 Dylan Sprouse i Barbara Palvin - 3 Dylan Sprouse i Barbara Palvin - 4 Dylan Sprouse i Barbara Palvin - 5 +11 Dylan Sprouse i Barbara Palvin - 6 Galerija

Vjenčali su se bivša dječja zvijezda Dylan Sprouse i manekenka Barbara Palvin.

Glumac i nekadašnja dječja zvijezda Dylan Sprouse (30) oženio se svojom dugogodišnjom djevojkom Barbarom Palvin (29).

Par je nakon pet godina veze izmijenio zavjete u njezinoj rodnoj Mađarskoj, a prve fotografije mladenaca objavio je lokalni portal Bors Online.

Par je vijest o zarukama objavio u lipnju ove godine, no u zajedničkom intervjuu otkrili su da su se zaručili još u rujnu 2022.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin)

Barbara je model Victoria's Secreta, a zbog manekenske se karijere još kao 13-godišnjakinja preselila u SAD.

Dylan je bio još mlađi kada je postao svjetski poznat. On i njegov brat blizanac Cole Sprouse počeli su glumiti s nepunih godinu dana. Često su tijekom djetinjstva bili angažirani za istu ulogu, pa su se mijenjali na setu. Ipak, to nije bio slučaj sa serijom "Prijatelji", u kojoj je angažiran samo jedan od njih.

Cole je glumio Rossova sina Bena, a puno godina kasnije objasnio je i kako nisu angažirali njegova brata jer se Ben nije pojavio u puno epizoda, pa je bilo nepotrebno plaćati dvojicu glumaca.

To je bio prvi put da je samo jedan od braće angažiran za ulogu, a zajedno smo ih imali priliku gledati u nizu drugih ostvarenja, od kojih se možda i najviše ističe film "Tata od formata", koji su 1999. godine snimili s Adamom Sandlerom.

Kako su Dylan i Cole izgledali u djetinjstvu i koliko su se otad promijenili, pogledajte u galeriji.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vegara - 3 Sofia Vegara - 1 Sofia Vegara - 2 Sofia Vergara - 1 +27 Sofia Vergara i Manolo Gonzalez-Ripolli Vergara Celebrity Prvo je šokirala svijet neočekivanom viješću, a onda je Instagram zatrpala svojim golišavim fotografijama!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak i Nevena Jeličić Josip Radeljak Dikan +18 Nevena Jeličić i Jugoslav Karić Celebrity Zna se tko je nova partnerica Josipa Radeljaka Dikana! Poznata je Beograđanka, a druži se i s jednom našom glazbenom divom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene