Ne bi ga prepoznali!

Ovaj dječak osvojio je regiju sa samo 11 godina i zbog njega se plakalo, a sad je odrastao i s godinama se puno promijenio!

Marko Bošnjak Marko Bošnjak Screenshot 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Bošnjak - 11 Marko Bošnjak - 12 Marko Bošnjak - 13 Marko Bošnjak - 14 Marko Bošnjak - 15 Marko Bošnjak - 16 Marko Bošnjak - 17 Marko Bošnjak - 18 Marko Bošnjak - 19 Marko Bošnjak - 20 +10 Marko Bošnjak - 6 Galerija

Marko Bošnjak iz Rame imao je 11 godina kada se natjecao "Pinkovim zvjezdicama" i osvojio regiju, a sad punom parom gradi uspješnu glazbenu karijeru.

Pjevač Marko Bošnjak s 11 godina natjecao se u regionalnom glazbenom showu "Pinkove zvjezdice". Tada je nastupio sa pjesmom "Što te nema" i osvojio gledatelje. 

Pogledaj i ovo Marko Bošnjak Posebno značenje Mlada hrvatska nada glazbene scene ima novi singl ''Nema'' koji nosi moćnu poruku sa sobom

Marko se prošle godine prijavio i na hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije, "Dora", gdje je ponovno oduševio sve, a osvojio je i drugo mjesto.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Bosnjak Music🐉 (@markobosnjaak)

Mladi talentirani pjevač jučer je izbacio i svoju prvu pjesmu pod nazivom "Spokojan".

"Talent je nešto što je urođeno i oduvijek postoji, ali bez rada i truda zasigurno pada u vodu. Mislim da je bitno raditi na razvoju kao osobe, što podrazumijeva i rad na razvoju vještina i talenata. Kombinacija talenata, rada i sreće po meni je najbolja kombinacija", izjavio je Bošnjak jednom za medije.

Na Instagram profilu prati ga preko 35 tisuća ljudi koji vjerno prate njegov rad i svakidašnje događaje koje Marko dijeli s njima.

Marko se od nastupa u ''Pinkovim zvjezdicama'' puno promijenio, a ono što ga izdvaja od drugih jest njegov poseban smisao za modu, a po njegovom Instagram profilu možemo vidjeti kako pjevač odlično spaja nespojive komade odjeće. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Bosnjak Music🐉 (@markobosnjaak)

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić +27 Martina Tomčić Celebrity Martina Tomčić objavila je fotografiju poljupca sa suprugom kojeg rijetko pokazuje, čini se da su zaljubljeni kao i prvog dana!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 6 Celebrity Bujni dekolte Maje Šuput pao u drugi plan pored komada odjeće koji rijetko vidimo na njoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene