Baš se promijenila!

Isplivale stare Sevkine fotke koje nemamo priliku često vidjeti! Sjećate se kad je imala kratku kosu i pjevala ''Daj mi, daj'' na Dori?

Severina Severina Sanela Babić 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina na proslavi svog 50. rođendana - 8 Severina na proslavi svog 50. rođendana - 6 Severina +0 Severina Galerija

Severina je tijekom karijere imala brojne različite frizure, no ono čemu je od početka ostala vjerna su kratke haljine.

Pjevačica Severina jedna je od najvećih zvijezda u regiji, a popularnost joj s vremenom samo raste.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

Sada su se pojavile njezine stare fotografije koje su otkrile kako je oduvijek voljela pokazivati noge u kratkim haljinama, a ono što se mijenjalo su njezine frizure.

Tako je na 38. Zagrebfestu 1992. godine imala lokne u stilu Marilyn Monroe, a za tu je prigodu odabrala haljinicu u kojoj je, osim nogu, otkrila i gola ramena.

Godinu dana kasnije nastupila je na izboru Miss Dalmacije za Miss Hrvatske u još jednoj mini haljini, a tada je imala kosu do ramena. Na pozornici joj se pridružila i preslatka djevojčica koja je zaplesala na njezine pjesme.

Na fotografiji s Dore 2000. godine, na kojoj se predstavila s pjesmom "Daj mi, daj'' Severina ima kratko ošišanu kosu, koju je kasnije obojila i u plavo, a tada se na pozornici razbacala u haljinici s opasnim prorezom do boka.

Stare fotografije pjevačice pogledajte u galeriji.

Vitke noge i danas rado pokazuje, pa su tako u prvom planu i u njezinu najnovijem spotu za pjesmu "Fališ mi", koju je snimila s bugarskom zvijezdom Azisom.

Inače, Severina je nedavno napunila okruglih 50 godina, a rođendan je proslavila u društvu brojnih poznatih lica s domaće i regionalne estrade.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +5 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda pokazala nikad uži struk i razvukla široki osmijeh, a zbog kraljevskog izdanja svi su gledali samo u nju!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat +0 Mila Horvat Celebrity Mila Horvat pojavila se u javnosti nakon dugo vremena i pobrinula se da nikako ne prođe neopaženo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene