Ljepotica bila i ostala

Lijepa zaručnica popularnog dinamovca prije desetak godina plijenila pažnju prirodnim izgledom, do danas se malo promijenila!

Iva Šarić Iva Šarić Riječke stepenice/PR 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić Iva Šarić i Bruno Petković Iva Šarić - 6 Iva Šarić i Ivana Barišić Iva Šarić - 4 Iva Šarić i Ivana Barišić Iva Šarić - 1 Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić +6 Fani Stipković, Bruno Petković i Iva Šarić Galerija

Iva Šarić je na Riječkim stepenicama plijenila pažnju ljepotom i prije desetak godina kada su se svi divili njezinom prirodnom izgledu.

Naša uspješna manekenka Iva Šarić jedno od dobro poznatih lica koja su tijekom posljednjih 13 godina sudjelovala na modnoj manifestaciji "Riječke stepenice", a fotografije svjedoče koliko se tijekom tog razdoblja malo promijenila.

Pogledaj i ovo Bruno Petković i Iva Šarić Imali dvostruko slavlje Vjenčali se Bruno Petković i Iva Šarić! Nogometaš je lijepu voditeljicu odveo pred oltar na poseban datum

Iva je i tada bila prava ljepotica, a njezina vitka linija i noge plijenile su pažnje gdje god da se pojavila, a posebno na modnim pistama.

Danas ju na revijama ne viđamo često, a glavna zanimacija joj je sin Adriano kojeg je dobila s nogometašem Brunom Petkovićem. Iva dječaka u javnosti ne voli pokazivati, ali nedavno je iznenadila pratitelje na Instagramu njegovim fotografijama.

''Vrijeme leti", napisala je tada uz fotku koja je nastala prije godinu dana i na kojoj joj maleni dječak leži u naručju, a zatim je u pričama na Instagramu otkrila i da je Adrian od tate naslijedio ljubav prema nogometu.

"Adrianov najdraži dio dana", napisala je uz fotku na kojoj je maleni dječak na bratovom nogometnom treningu.

Samozatajan par zadnji put se u javnosti zajedno pojavio na vjenčanju Duje i Adriane Ćaleta-Car u lipnju ove godine, a tada su ponosno prošetali pred fotografima držeći se za ruke.

Petković je u listopadu prošle godine navodno i kleknuo pred Ivu, a glasine o zarukama potaknula je manekenka kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi prsten.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 8 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 3 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 2 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 1 +26 Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj - 7 Celebrity Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina s majkom Anom Vučković - 6 Severina s majkom Anom Vučković - 5 Severina s majkom Anom Vučković - 3 Severina s majkom Anom Vučković - 2 +28 Severina s majkom Anom Vučković - 1 Celebrity Severinina majka oglasila se o incidentu koji se dogodio između pjevačice i njene sestre: ''Nije joj ovo prvi put!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene