Ma je li to on!?

Šokirat ćete se kad vidite kako legendarni Horatio danas izgleda, na najnovijim fotografijama potpuno je neprepoznatljiv!

David Caruso - 1 David Caruso - 1 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju David Caruso - 15 David Caruso - 13 David Caruso - 22 David Caruso - 21 David Caruso - 14 David Caruso - 12 David Caruso - 11 David Caruso - 9 David Caruso - 5 David Caruso - 6 +12 David Caruso - 7 Galerija

Najnovije fotografije Horatija iz serije ''CSI: Miami'' ostavit će vas u šoku, glumac David Caruso potpuno se promijenio od svojih slavnih dana.

Seriju ''CSI: Miami'' svi smo barem jednom u životu gledali, a glavnu ulogu imao je David Caruso, glumac s vječnim poker faceom i riđom kosom, koji nije lako mogao proći nezapažen.

Njegovu karijeru obilježile su uloge raznih detektiva, ali nijedna nije imala toliki odjek kao ona Horatija Cainea u ''CSI-u''.

David danas ima 67 godina, a njegove najnovije fotografije možete pogledati OVDJE.

Potpuno neprepoznatljiv, s dugom prosijedom kosom i nekoliko kila viška, viđen je dok je ulazio u svoj automobil, a da će mu godine donijeti tolike promjene, nitko nije ni slutio.

Posljednjih se godina ne zna ništa o njegovu životu i ljubavnom statusu, iako je svojom burnim ljubavnim životom prije punio medijske stupce.

Iza njega su tri propala braka. Prvi put je stao pred oltar 1979. godine kada se oženio s Cheri Maugans, a s njom je u braku bio do 1983. godine.

Brzo nakon razvoda vjenčao se s Rachel Ticotin, s kojom je nakon godinu dana braka dobio kćer Gretu, a razveli su se 1987.

Treći brak Caruso je sklopio 1996. godine sa stjuardesom Margaret Buckley, koja nije imala veze sa svijetom showbusinessa i nekoliko je puta naglasio kako mu je drago zbog toga. Međutim, ni taj brak nije bio dugog vijeka jer su se razveli nakon tri godine zbog afere koju je on imao s instruktoricom joge.

Na snimanju "CSI Miamija" upoznao se s Lisom Marquez, s kojom je počeo vezu i s vremenom dobio dvoje djece. Čini se kako u ljubavi stvarno nije imao sreće, na kraju je završio s njom na sudu jer ga je tužila za nanošenje duševne boli i zbog prevare. Tvrdila je da ju je psihički zlostavljao, kontrolirao, bio posesivan i ljubomoran. On je nju optužio da ga je varala s osobnim asistentom, kao i s najboljim prijateljem.

Priča je završila tako da je David morao Lisi platiti milijunski iznos, ali to se navodno nikada nije dogodilo.

Pred sam kraj snimanja serije i neki od ostalih kolega sa seta tvrdili su da se David ponaša razmaženo i da s njim nije lako raditi.

Inače, osim u seriji koja ga je proslavila, David je glumio je u "Njujorškim plavcima", "Rambu", "Oficiru i džentlmenu", "Poljupcu smrti" i drugim televizijskim i filmskim ostvarenjima.

A kako se mijenjao tijekom godina, pogledajte u našoj galeriji.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Biloš - 2 Lara Biloš - 3 Lara Biloš - 4 Lara Biloš - 6 +18 Lara Biloš - 8 Celebrity Veselu Slavonku s mentorom Stjepanom povezala je tema koja je u našem društvu još tabu: ''Smatram da se o tome treba više govoriti...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Majka Nine Badrić Nina Mama Nine Badrić Nina i Mila Badrić - 2 Nina i Mila Badrić - 4 +25 Nina Badrić - 1 Celebrity Nina Badrić objavila je fotografiju svoje važne osobe pa joj poručila: ''Da si mi što duže blizu...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene