Stiže remake

Gdje je danas filmska ekipa bezvremenskog hita 90-tih?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjerojatno najpopularniji teen-film devedesetih, u kojem su uživale generacije, dobit će svoj remake.

Devedesete… Bilo je to desetljeće u kojem su se romantične teen-komedije afirmirale kao potpuno legitiman i prilično omiljen filmski žanr među mladima…a i starijima. Devedesete su hodnike srednjih škola učinile najdramatičnijim mjestima na svijetu. Ljubav i moda koje su vladale tim intrigantnim hodnicima bile su pitanje života ili smrti, odnosno opstanka u 'džungli' poznatoj kao srednja škola.

Pogledaj i ovo Kieran Culkin kao Fuller McCallister Znate li o kome se radi? Dječak s fotografije i njegov slavni brat zajedno su glumili u ovom vječnom božićnom klasiku, malo tko zna da su u rodu

Kako danas izgledaju i što rade zvijezde nekoć popularne serije 'Lude sedamdesete'

Film 'Ona je sve to' ('She's All That) pravo je utjelovljenje tog žanra. Sigurno pamtite moment kad se popularni sportaš zaljubljuje u neuglednu štrebericu koja se iz ružnog pačeta pretvara u predivnog labuda. Svi fanovi ovog teen evergreena došli su na svoje kad se pojavila informacija kako se snima remake filma!

Od 1999. do danas, mnogo se toga promijenilo, što na srednjoškolskim hodnicima, što s originalnom ekipom filma. Gdje su danas Laney, Zach, Brock, Taylor i ostatak ekipe?

Zaboravite reprize: Nakon 20 godina opet na malim ekranima

Freddie Prinze Jr. (Zach Siler)

Zach je bio pravo utjelovljenje savršenog dečka devedesetih – predsjednik razreda, sportaš i sve u svemu, dobar dečko. Freddie se nakon uloge u ovom hit filmu oženio sa kolegicom, glumicom Sarom Michelle Gellar, s kojom je kasnije dobio dvoje djece. Sigurno ga pamtite i po ulozi Freda Jonesa u filmu 'Scooby Doo'.

Rachael Leigh Cook (Laney Boggs)

Detalj koji niste primijetili u popularnoj seriji 'Puna kuća'

Laney je prošla preobrazbu od slatke štreberice do lijepe i popularne srednjoškolke. U finalu, svaka cura koja je gledala film, zavidjela je Laney na njenom happy endingu. Laney je utjelovila glumica Rachael Leigh Cook, koja je kasnije osnovala svoju producentsku tvrtku 'Big Sister Productions'.

Matthew Lillard (Brock Hudson)

Matthew je glumio u mnogim teen klasicima devedesetih, poput 'Vriska', 'The Real Worlda', 'Scooby Doo' filmova gdje je glumio uz Freddieja Prinzea, a imao je i gostujuću ulogu u seriji 'House'.

 

Before I wrap. After I wrap.

A photo posted by Matthew Lillard (@matthewlillard) on

Upoznali smo ih kao klince: Evo gdje su i što rade danas!

Jodi Lyn O'Keefe (Taylor Vaughn)

Taylor Vaughn bila je pravo utjelovljenje najpopularnije cure u školi, odnosno, gadure koja je svima pomalo zagorčavala život. Nakon ovog filma, pojavljivala se u epizodnim ulogama serija poput 'Zakon braće', 'Dva i pol muškarca' i 'Teorija velikog praska'. Osim toga, licencirani je lovac na glave.

 

A photo posted by Jodi Lyn O'Keefe (@jodilok) on

Kieran Culkin (Simon Bogg)

Laneyin mlađi brat Simon, odnosno glumac Kieran Culkin, brzo se razvio u ozbiljnog glumca, no nakon par hit filmova u kojima je glumio, odlučio je uzeti stanku od šest godina tijekom koje je radio isključivo u kazalištu. Na male ekrane vratio se igrajući Ryea Gerhardta u seriji 'Fargo'.

Anna Paquin (MacKenzie Siler)

Zachova sarkastična mlađa sestra, glumica Anna Paquin kasnije se pojavljivala u 'X-Men' filmovima i seriji 'True Blood'.

 

A photo posted by @_annapaquin on

Dule Hill (Preston)

Zachov mirniji prijatelj koji je bio svojevrstan glas razuma. Hill se nakon rane filmske karijere uspješno prebacio na televiziju i sigurno ga pamtite i po ulozi u seriji 'Zapadno krilo'.

 

A photo posted by Dule Hill (@dulehill) on

Gabrielle Union (Kate Darlington)

Popularna Kate iz filma, kasnije se pojavila u još jednom teen filmu 'Bring It On' kao navijačica. Uloge popularnih cura očito su joj jako dobro ležale.

 

A photo posted by Gabrielle Union (@gabunion) on

 Pripremite maramice: Trenutak koji vas neće ostaviti ravnodušnima

Paul Walker (Dean Sampson)

Za Paula Walkera, ovo je bila uloga koja ga je lansirala u holivudsku zvjezdanu orbitu. Glumio je Deana koji zapliće radnju i potiče Zacha da osvoji štrebericu Laney. Walker se kasnije proslavio ulogom u franšizi 'Brzi i žestoki'. Omiljeni glumac prije više od godinu dana poginuo je u strašnoj prometnoj nesreći i zavio glumački svijet u crno.

Jeste li i vi bili fan ovog vječnog teen klasika? Veselite li se remakeu?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene