Fotka za pamćenje

Obožavateljice će se zasigurno pitati tko mu je ova djevojka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Harry Styles ima glazbeni talent no njegova sestra Gemma je ona koja plijeni pažnju ipak nečim drugim - obrazovanjem.

Gemma Styles, sestra planetarno popularnog člana benda One Direction - Harryja Stylesa, diplomirala je na sveučilištu Sheffield Hallam. Njezin 19-godišnji brat bio je tijekom svečane ceremonije prava zvijezda u dvorani (kao što to i obično jest).

'Moja sestra je danas diplomirala. Ona je sva pametna i tako to', napisao je Harry na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira sa tri godine starijom Gemmom odjevenom u prepoznatljivo ruho diplomantice.

Pogledaj i ovo One Direction (Foto: Getty Images) Bivši šef ga hvali Prije nego što je postao dio glazbene senzacije radio je u pekari, a promjenom imidža šokirao je fanove

>> Tko bi rekao u što će se ovi klinci pretvoriti!

Ponosni na Harryjev dolazak bili su i članovi iz organizacije sveučilišta koji su angažirali posebnog fotografa da snima Harryjev svaki pokret. Čak su ga na Twitter stranici najavili ikao posebnog gosta.

Harry je ceremoniju promatrao iz publike zajedno s majkom Anne koja je, naravno, bila veoma ponosna na svoju uspješnu djecu.

Gemma, s kojom je Harry toliko povezan da je na lijevom ramenu istetovirao njezino ime, nakon diplome postaje profesorica znanstvenih predmeta kojima će podučavati djecu u školi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene