Pjevačica iskreno

Oduševljena nastupom Vanje u X Factoru: 'Sjajno je otpjevala moju prvu pjesmu!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Crvenokosa djevojka iz Banja Luke, 20-godišnja Vanja Mišić, koja je svojom neobično lijepom bojom glasa prošli utorak dotaknula srca publike i članova strogog žirija regionalnog X Factora, ne prestaje izazivati pažnju javnosti.

Po raznim društvenim mrežama neprestano pristižu pohvale sa svih strana, ali ona koja će mladoj i talentiranoj Vanji vjerojatno najviše značiti od poznate je hrvatske umjetnice Natali Dizdar, čijom se pjesmom Vanja i predstavila na audiciji.

>> Vanja pjeva poput anđela: 'Imaš nešto nježno u svom glasu!'

'Gledala sam Vanjin nastup u X Factoru i veoma mi se svidjela energija i nepretencioznost u njenom nastupu. Moram priznati da me jako iznenadio izbor pjesme obzirom da je to atipična pjesma za izbor u ovakvom showu i nikada nije izašla kao singl. No, zapravo mi je jako drago što je baš nju izabrala jer to je prva pjesma za koju sam napisala glazbu. Iskreno joj želim svu sreću u daljnjem natjecanju!', osvrnula se poznata glazbenica, Natali Dizdar, na Vanjinu izvedbu njene autorske pjesme.

Budući da je Natali bila sudionik sličnog TV formata gdje se našla u samom finalu, uz pohvalu talentiranoj Vanji, podijelila je savjet i svim kandidatima koji će se naći u drugom krugu na pozornici ovog X Factor izdanja: 'Nemam nekih posebnih savjeta za kandidate jer uspjeh u ovom poslu zaista je kombinacija mnogo faktora i tu jednostavno nema pravila. Ali svakako smatram da treba biti strpljiv, opušten i dosljedan u svemu što radiš i, naravno, da u svemu tome i uživaš!'
 

Pogledaj i ovo Filip Dizdar i Maja Šiprak - 2 Veliko veselje Brat Natali Dizdar pohvalio se predivnim vijestima: ''Blagdani prošli, a još 3 mjeseca do poklona!''

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene