SVE ŽELE BITI KAO ONA

ONA JE ŽENA S JAKIM STAVOM I KARAKTEROM Mlade ljepotice odabrale svoj najveći uzor!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kandidatkinje za Miss Hrvatske 2016 otkrile su tko im je najveći uzor među prijašnjim missicama. Jedno ime pojavljuje se češće nego ostala.

Bliži se finale izbora za Miss Hrvatske. Iako se trenutno 15 lijepih djevojaka intenzivno priprema za veliki dan, samo jedna od njih ponijet će titulu najljepše Hrvatice. Prošlu godinu tu laskavu titulu osvojila je Maja Spahija. Dvije kandidatkinje za Miss Hrvatske 2016 otkrile su kako im je upravo ona najveći uzor među prijašnjim misicama.

Pogledaj i ovo showbuzz Pravo prijateljstvo Jedna ljepša od druge, no ljubomore među njima nema!

'Nju sam upoznala kao osobu i sviđa mi se ne samo njezina ljepota već i karakter. Što se ljepote tiče, jednostavna je, ali vrlo posebna i prekrasna cura', rekla je Mihaela Dragutin. Jednako tako misli i Marinela Miklečić. ' Meni osobno se najviše dojmila Maja Spahija zato što sam imala priliku upoznati je uživo i porazgovarati s njom. Njeno uzorno, damsko ponašanje ostavilo je velik dojam na mene'.

No, najveći broj glasova osvojila je prelijepa Anica Martinović koja je prije dvadeset godina primila lentu prve pratilje Miss svijeta. Anica očito ima jaku karizmu budući da nije pala u zaborav i najvećem broju kandidatkinja je upravo ona uzor.

'Htjela bi istaknuti da me se najvise dojmila Anica Martinovic zbog njezine karizme i karaktera. Čini mi se kao jednostavna i prirodna cura, te bi ju kao takvu ja navela kao svoj uzor', otkrila je Iva Breški. S njom se slaže i lijepa Angelica Zacchigna koja smatra da su sve misice iznimne osobe, ali u tome prednjači Anica Martinović. 'Postigla je najveći uspijeh na svjetskom izboru, a i danas je lijepa i uspješna žena'. Riječi hvale ima i zagrebačka studentica Katarina Jurkin. 'Moj izbor je Anica Martinovic. Prije svega zato što je iz tako male sredine i zemlje za koju vjerojatno tada nisu niti čuli, a opet uspjela nas je predstaviti u punom sjaju te postati prva pratilja Miss Svijeta'.

Iako se Anica odavno povukla iz svijeta manekenstva, okrenula se majčinstvu, obitelji i privatnom biznisu. Njezina samostalnost, ambicioznost i želja upravo su ono što cijene mlade djevojke. 'Anica Martinovic mi je uzor jer je postigla veliki uspjeh na svjetskom natjecanju i jer mi je jako simpaticna. Ambiziozna je i samostalnai brzo se kao mlada osamostalila. Ima najljepsi i najtopliji osmijeh. Svida mi se i Vanja Rupena ako smijemo dvije izabrati', rekla je Sara Vukušić. Bivša misica Vanja Rupena jednako je uspješno izgradila uspješnu karijeru, kao i Lejla Šehović koja je samo jednoj djevojci uzor.

'Uzor mi je Lejla Šehović. Djeluje mi smireno i staloženo, a opet se izborila za svoje stavove i ostvarila to što je htjela. Lejla ima karijeru i usklađen obiteljski život i njoj se najviše divim', zaključila je Antonela Ivanović.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene