Burne reakcije

Na najprestižniju pistu vraćaju se dvije omražene manekenke koje slavu mogu zahvaliti bogatim roditeljima

Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Gigi Hadid (Foto: Profimedia) Bella Hadid The Weekend (Foto: Getty) +0 Bella Hadid (Foto: Profimedia) Galerija

Kendall Jenner i Gigi Hadid nosile su parišku reviju 2016. godine, ali ne i onu prošlogodišnju u Šangaju.

Netko se izlanuo na Instagramu.

Pogledaj i ovo Bella Hadid (Foto: Getty Images) - 4 Odvažno izdanje Jedna od najtraženijih manekenki današnjice ispod sakoa nosila je samo crni čipkasti grudnjak

Uskoro nas očekuje još jedan spektakl u režiji poznatog brenda Victoria's Secret. Radi se o tradicionalnoj godišnjoj reviji seksi donjeg rublja slavnog brenda, koje će na pisti ponovno nositi neke od najljepših i najtraženijih manekenki današnjice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on

A čini se da  će se ove godine njome ponovno šetati i 22-godišnje manekenke Kendall Jenner i Gigi Hadid, koje su prošle godine izostale iz showa. To je otkrio poznati dizajner cipela Brian Atwood, koji će i ove godine izraditi sve modele za manekenke i koji je na Instagramu podijelio fotografije najboljih prijateljica te nije skrivao oduševljenje što će baš one ponovno nositi njegove modele.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRIAN ATWOOD (@brian_atwood) on

"Još manje od mjeseca dana, idemo Kendall i Gigi", napisao je Brian ispod fotografija manekenki koje su nosile reviju u Parizu 2016. godine, ali ne i onu prošlogodišnju u Šangaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Revija će se ove godine održavati u New Yorku, gdje je sve i počelo, a Brian je ponovno izazvao lavinu komentara na angažman manekenki koje svoje karijere mogu zahvaliti većim djelom svojim bogatim i poznatim roditeljima. Zanimljivo, puno manje njih napada Giginu mlađu sestru Bellu Hadid, koja je također "anđelica" i koja se proslavila nakon što je operirala nos.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Javnost ih naziva "Instagram modelima" te tvrdi da ih modni brendovi zapošljavaju isključivo zbog milijunskih obožavatelja koji ih prate na društvenim mrežama te kupuju baš sve što cure reklamiraju. S druge strane, dok se neke djevojke godinama muče kako bi uopće došle na kasting za određenu reviju, posebno ovako prestižnu, ove djevojke osvajaju najpoznatije piste i naslovnice kao iz šale.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Iako ćemo se složiti da to nije nimalo pošteno, jasna nam je i perspektiva brendova, kojima je cilj rasprodati ono što proizvode. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene