Pozirao sam

Jakov Kitarović uhvaćen u izlasku nakon dugo vremena, bivše predsjednice Kolinde nije bilo na vidiku

Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar Kitarović DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kolinda Grabar Kitarović Galerija

Dobro raspoloženi Jakov Kitarović bio je jedan od posjetitelja i gledatelja predstave ''Zagrepčanka'', koja se odigrala u utorak u Maloj dvorani Lisinskog.

Jakov Kitarović neko je vrijeme izbivao iz javnosti, a u posljednje je vrijeme i slabije viđen sa suprugom Kolindom Grabar Kitarović.

Pogledaj i ovo Jakov Kitarović Dobro raspoložen Jakov Kitarović opet snimljen bez Kolinde na vidiku, ali s lica nije skidao zagonetni smiješak čak ni kad je primijetio fotografe!

No u utorak se nakon dugo vremena pojavio u javnosti, i to na premijeri predstave ''Zagrepčanka'' u Maloj dvorani Lisinski, a na događanje je stigao sam i dobro raspoložen pozirao fotografima. 

Jakov voli pratiti sportpa ga se tako često može vidjeti na tribinama rukometnih, nogometnih ili vaterpolskih utakmica. 

Kolinda i Jakov već dugo se u javnosti nisu pojavili skupa, ali to ni ne čudi s obzirom na to da je Jakov samozatajna osoba, a nakon Kolindina mandata oboje su htjeli odmor od fotografa i znatiželjnih pogleda.

Što se tiče Kolinde, ovih dana se spominje kao moguća buduća glavna tajnica NATO-a. Na ovom mjestu ona bi tako mogla zamijeniti aktualnog glavnog tajnika ove organizacije Jensa Stoltenberga. Francuski list Les Echos piše da je u igri šest kandidatkinja, no navodno je favorit upravo Kolinda.

Bivša hrvatska predsjednica krajem prošle godine pažnju je plijenila fotografijama koje je dijelila na društvenim mrežama, a koje su otkrile da se dosta posvetila svojem izgledu i promjeni imidža, zbog čega su je mnogi hvalili.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nauljena i preplanula Nives pokazala svoje čari, a morat ćete se dobro zagledati da uopće vidite njezin bikini!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene