Najljepši Hrvat i Hrvatica

Tko su ljepotica i ljepotan koji će braniti boje hrvatskog turizma na svjetskom izboru?

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Miss turizma Zrinka Ćorić Miss turizma Zrinka Ćorić Miss turizma Zrinka Ćorić Miss turizma Zrinka Ćorić Mister turizma Dominik Tvorek Mister turizma Dominik Tvorek Mister turizma Dominik Tvorek +0 Zrinka Čorić i Dominik Tvorek Galerija

U utorak su okrunjeni novi Miss i Mister turizma Hrvatske - Dubrovkinja s istanbulskom adresom Zrinka Ćorić i medicinski tehničar iz Nove Gradiške Dominik Tvorek. Nova najljepša Hrvatica za In magazin je otkrila kako je raditi kao model u Turskoj, a najljepši Hrvat na odjelu kardiologije u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu.

Zrinka Ćorić iz Dubrovnika nova je Miss turizma Hrvatske, njen osmijeh rekao je sve što misli o svoj tituli. 

''Neopisivno, stvarno. Preponosna sam da ću na svjetskom izboru predstavljati turizam Lijepe naše i stvarno je neopisiv osjećaj'', rekla je. 

Pogledaj i ovo Jakov Vranković (FOTO: Instagram) Maca popapala jezik Koga to ljubi jedan od najzgodnijih Hrvata? Znate li kakav tip žena preferira? Pa reci nešto sokole!

Mlada medicinarka iz Dubrovnika bolničku je uniformu ipak zamijenila modnim krpicama jer trenutačno živi u Istanbulu, gdje se bavi modelingom.

''To je jedna predivna država, Istanbul je predivan grad, ljudi su predivni, jednostavno neopisivno, ja baš uživam tamo i meni je lijepo'', zaključila je. 

Zrinka odmah počinje s pripremama za svjetski izbor, gdje ju čeka jaka konkurencija.

A što Ivana Delač, Miss Universe Hrvatsek 2003. godine, kaže koji je prototip ljepotice koja će osvojiti krunu u Hrvatskoj pa onda i u svijetu. 

''Pamet, šarm i onda fizički izgled! Fizički izgled tek na trećem mjestu, mora biti elokventna'', zaključila je Ivana. 

Titulu mistera turizma Hrvatske ponio je mladi medicinar iz Nove Gradiške, Dominik Tvorek. Što moramo znati o novom Misteru turizma?

''O novom Misteru turizma Hrvatske morate znati da se zove Dominik Tvorek, da ima 22 godine, da radi u bolnici u Vinogradskoj, ovdje u Zagrebu, studiram fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo, upisao treću godinu. Posao mi je naravno na prvom mjestu, zatim fakultet, zatim ova modna karijera na koju sam izuzetno ponosan, a jedan radni dan izgleda jako stresno jer radim na odjelu kardiologije, koje ovim putem pozdravljam, naravno i najviše moju kolegicu koja mi je mijenjala smjenu jer sam ja na današnji dna trebao raditi'', opisao se Dominik. 

Crn, bradat i visok Dominik Tvorek i lijepa Dubrovkinja Zrinka Ćorić branit će boje Lijepe Naše na izboru Miss i mister turizma svijeta, a mi im želimo da se kući vrate s lentama najljepših.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Celebrity Sahranjena Marina Tucaković: Ispunjena joj je posljednja želja, od nje se oprostile neutješne glazbene zvijezde

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene