veliko priznanje

Među nominacijama za Zlatni studio našli su se brojni novinari, emisije i serije Nove TV: "Zaista nam to znači"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nominacije za nagradu Zlatni studio Nominacije za nagradu Zlatni studio Nominacije za nagradu Zlatni studio Nominacije za nagradu Zlatni studio Nominacije za nagradu Zlatni studio +0 Nominirani za nagradu Zlatni studio Galerija

Frano Ridjan, Ana Malbaša, Ivana Paradžiković, Andrija Jarak te nekoliko emisija, serija i showova Nove TV nominirani su na nagradu Zlatni studio.

Nevjerojatne transformacije, odlični nastupi i mnogo zabave! Minute showa "Tvoje lice zvuči poznato" nisu se propuštale. Upravo zato ova emisija našla je svoje mjesto među nominiranima u kategoriji "Najbolji zabavni show" nagrade Zlatni studio. A svoju nominaciju u kategoriji za najboljeg TV voditelja dobio je i Frano Ridjan.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 2 "Ja gledam i kontam..." Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

"Iako sam ja počašćen da već nekoliko godina konstantno imam neku vrstu nominacija, ove godine me to stvarno razveselilo. Pogotovo zato da osim te za najboljeg voditelja, uletjela je i nominacija za "Farmu" i za "TLZP", tako da stvarno sjajan završetak vrlo čudne godine moram priznati", ispričao nam je Frano.

U istoj kategoriji s Franom nominirana je i urednica te voditeljica emisije "Provjereno", Ivana Paradžiković. Nakon prošlogodišnjeg osvajanja Zlatnog studija, "Provjereno" se ponovno našlo u društvu najboljih TV emisija. Ni ne čudi, jer već 14. sezonu istražuju teme važne za javni interes, ali i priče koje potiču građane da pomažu.

"Nama znači ta nagrada, cijeloj ekipi. Iza svake reportaže u "Provjerenom" stvarno stoji dosta rada, truda, odricanja, nekad su to i neugodne situacije, nekada i prijetnje, pritisci, nije uvijek lako. Tako da je velika stvar biti nominiran, praktički iz godine u godinu", ispričala je Ana Malbaša, reporterka emisije "Provjereno", koja je nominirana u kategoriji najboljeg TV novinara.

"Meni znači ta nominacija, stvarno novinarstvo živim i volim. 24 sata na dan znam provesti istražujući neku priču, tako mi se čini da je ovo ipak potvrda mog rada", zaključila je Ana. U istoj kategoriji nominiran je i lanjski dobitnik, Andrija Jarak, jedno od lica kojima najviše vjerujete.

Mađu najbolje u kategoriji reality showa stvrstala se i "Farma, more i maslina". "Biti najbolji je izazov, prokletstvo, ali i neka ugoda i lagoda. S tim nagradom ili bez te nagrade, ja ću nastaviti raditi svoj posao", zaključio je Frano Ridjan.

Dogodovštine iz Dizmova nasmijavaju nas iz dana u dan, a seriji "Dar Mar" to je donijelo nominaciju za najbolju domaću TV seriju. "Nadam se da će ljudi uživati u seriji, da će se smijati i da će zaboraviti na ove životne teške probleme", istaknula je glumica Ankida Dobrić.

Glasovati se može putem portala Jutarnjeg lista ili kupona objavljenih u prilogu Studio tijekom dva biračka kruga, nakon kojih slijedi veliko finale.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene